1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy jest to Jasper V2?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez blade27, Lipiec 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. blade27

    blade27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miastko
    Mam pytanko posiadam Xboxa 360 Elite Jasper, data produkcji tej konsoli to 2011-04-21, czy jest to druga wersja Jaspera "Kronos" ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak możesz mieć jaspera z datą produkcji 2011 skoro od 2010r były już slimy. Pewnie to data serwisu.
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak masz taka date na Jasperze to znaczy, że on był w servsie M$..
    Na bank masz tam przy dacie MFR?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. blade27

    blade27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miastko
    2011-04-21 Service Data,konsola nie posiada znaków rozbierania, po zdjęciu przedniego panelu posiada naklejke Microsoftu.

    To dobrze czy źle? chodzi mi o te Service data.
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  8. blade27

    blade27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miastko
    Sprawdziłem po tym schemacie w poprzednim poście okazało się że to jasper [​IMG]
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak to jest Jasper - prawdopodobnie wymiana Falconów (?) na Jaspery tylko, że w 2011 już Jasperów nie produkowano - weszły Slimy.
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak lekko poza tematem...

    Mylisz się były Jaspery Ver.1 i Ver.2 Kronos (późne 2009 z pamięcią 512MB) sam takiego posiadam.
     
  12. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    ja mam Xboxa z 2009-07-28 i wersja v2 z 512MB pamięci. Miałem szczęście bo mogła by to byc wersja v3, która wymaga lutowania w przeróbce:)

    -=SETH=- //Nie ma jaspera ver.3 tylko masz napęd v3 (softowa) bo to i tak jest DS2.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum