1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy JF niewidomy

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez adrian7735, Luty 10, 2011.

  1. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    JF niewidomy?? to chyba nie mój napęd


    http://img194.imageshack.us/i/beztytuulek.jpg/

    [​IMG]



    dlaczego znikł chudbox (czy jakoś tak)

    ktoś mi odpowie ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to pewnei naped pc. od;lacz wszystkie i wtedy sprawdzaj po portach
     
  4. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    nie to nie napęd od kompa...
    mam odłączony napęd pc
    wszystko co jest podłączone to monitor mysz net klawiatura i napęd x'a
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wiec jungle widzi twoj dysk twardy a nie naped od xboxa.
     
  6. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    taa to mój stary...
    a on jest podłączony na taśmie a nie sata...
    a dlaczego nie widzi napędu ?? dosflash też nie widzi!a bios tak...znalazłem sposub jak odpalać dosflasha i JF na vista 64bit jak sie ładuje system to F8 i wyłącz wymuszenie podpisów/. ale i tak JF i DF nie widzi napędu ! o co kamman???
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gowniany chipset i tyle. zostaje sprobowac na innym pc.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    JF wykrywa ci stary dysk ATA ,ale on jest na IDE !!!
    a napęd xboxa jest na SATA !!! więc zgodnie ze strzałkami na foto
    musisz znaleźć swój napęd zmieniajac porty ,tak aby pisało ci SATA
    i wtedy powinien pojawić sie twój napęd od xboxa :p

    [​IMG]

    u ciebie mogą byc inne numerki portów...niz na foto
     
Wczytywanie...

Poleć forum