1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy już z 9199 na 12611

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daniel1979, Grudzień 18, 2010.

  1. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Takie głupie pytanko.
    Na razie zlałem te 3 najbardziej drażniące gierki i dalej jade na 9199.
    3 dashy też nie robiłem , czekając na rozwój wydażeń.
    Tylko drażni mnie ciągłe pytanie konsoli o aktualizację.

    Teraz sonda:
    Dać TAK , czy wypiąc kabel od netu?? I tu znowu będzie problem , bo nie będę codziennie ustawiał zegarka.... (za prąd i tak już mam w h..... tzn dużo)

    Pan BG wymyśli jeszcze coś ciekawego i czy do tego 9199 będzie mi pomocny w przyszłości , czy 12611 i trudno.

    ps. koniuch nie zamykaj mi go za szybko....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    odp?
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ale o co Ci chodzi? Czy aktualizować dasha? Jeżeli chcesz to zaktualizuj a jak chcesz grać na necie to wgraj LT+ i graj :D
     
  5. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Po podpisie widze że masz LT+ więc możesz aktualizować spokojnie ...
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    To ja wiem , że moge :)))) W moim pytaniu chodzi o to , czy w niedalekiej przyszłości nie przyda się mi bardziej 9199 , bo na 12611 już może nie być możliwości jakichś kombinacji. Jak z 3 x dash.

    EDIT.

    Ja wiem co mogę z tym zrobić na dzień dzisiejszy. Chodzi mi o "jutro".

    EDIT

    No i poszło , 12611 na pokładzie..... zobaczymy co to warte.
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz LT+ to po Ci kombinacje 3xdash :D Aktualizuj, 9199 Ci się nie przyda a poza tym nawet nie zagrasz w nowe gry na nim :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum