1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy każda aktualizacja konsoli wymazuje flash?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysiex, Październik 5, 2011.

  1. krzysiex

    krzysiex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wyżej. Mam wgrane LT 2.0 i dash 13146. Jeżeli zaktualizuje do 13599, to możliwość grania na kopiach zostanie zablokowana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Były pojedyńcze przypadki na 1.9, ale na 2.0 nikomu się jeszcze to nei zdarzyło
     
  4. krzysiex

    krzysiex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mogę bezpiecznie zaktualizować konsole do najnowszego dashu?
     
  5. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najpierw sie robi orginalny FW potem dashboard nowszy i potem flash lt+2.0. wtedy nie zlapiesz flagi i błędu.
     
  7. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ciekawe jak to bedzie z tym nowym dashem listopadowym
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prawdopodobnie tego nikt nie wie :). przyjdzie na to czas.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgrywajac 2.0 pozniej update nie skasowalo mi jeszcze flasha

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Kasuej flash tylko jak zmienia sie FW w napedzie. Logiczne, ze jak raz sie zmienil to drugi raz sie nie zmieni i automatycznie przerobki nie usunie.
     
  11. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podepne sie...Bylem dzis u faceta w sklepie bo chcialem wgrac LT 2.0 i kolo mi stwierdzil ze moze mi wgrac ale bede mogl grac tylko w nowe gry , mam okolo 100 gierek w bibliotece ( starszych ) i w nie ponoc nie pogram bo nie uda ich sie odpalic , moglby mi ktos jakos konkretnie odpisac w mojej sprawie..dziekuje
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie

    To powiedz mu, ze ja mowie, ze jest gamoniem
     
  13. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może miał na myśli pierwsze (3) gry z AP 2.5 gdzie była możliwość ominięcia tego zabezpieczenia przez wersję beta dashu
    w te gry rzeczywiście nie pograsz dopóki ich nie puścisz przez abgx i nie nagrasz jeszcze raz
     
  14. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powiedzial mi ze wszystkie gry ktore mam te stare bede mogl wywalic do kosza bo najnowszy flash nie obsluguje starych xtrem czy jakos takj... kurcze koles ma sklep z konsolami i wielu znajomych u niego zawsze przerabialo konsole.. mi wymienial naped i wgrywal lt 1.1 ... juz sam nie wiem co robic;/
     
  15. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może źle go zrozumiałeś, po co miałby Cię odwodzić od flashu skoro na tym zarabia
     
  16. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze zrozumialem , powiedzial mi 70 zl ale jak chce przerobic to moge przywozic konsole ale beda mi chodzic najnowsze gry tylko ( podal przyklad np fifa nowa) a wszystkie ktore mam stare nagrane to nie beda dzialac..
     
  17. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ta a ja na pegazusie gram teraz w GOD OF WAR 4
     
  18. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem o co kolesiowi chodziło, ale ja miałem wcześniej iXtreme LT 1.1, teraz mam 2.0 i wszystkie gry mi chodzą
    do kosza poszło jedynie Need for speed: Hot pursuit bo nagrane było bez patcha AP2.5 (ale wiedziałem o tym dobrze już wcześniej, dlatego ominąłem wersje 1.9x)
     
  19. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to i ja sie podepne
    majac spof z liteona na benq gdybym wgral lt 2.0 do benq
    a pozniej zrobil aktualizacje to wszystko bedzie chodzic??
     
  20. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzieki za odpowiedzi ... dodam tylko ze wlasnie ten koles mi wymienial naped HITACHI na benqu . Ze obecnie mam benqu z cofnietym flashem lt 1.1 ( dashboard najnowszy z gry DEUX EX , mam klucz napedu na plycie dvd ( ale jak wsadzam ta plyte do laptopa to nic sie nie dzieje ( jest tak jakby pusta)
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak masz nie oryg naped to beda problemy z wlaczenem gxd3 najczesciej wywala konsola e66. Klucza nie masz jak plyta nie dziala heh

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum