1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy każde fable II jest po pl?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez norbert910, Sierpień 11, 2010.

  1. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo widziałem, że są 2 pudełka z classic i zwykłe więc możecie mi odpowiedzieć? Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oba są PL ja mam cllasic

    pomogłem podziękuj
     
  4. DeltaChris2402

    DeltaChris2402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrowiec Św
    Co wy macie z tymi podziękowaniami :D :eek:
    A co do Fable to kolega już Ci napisał, chociaż czasem te spolszczenia nie są perfekcyjne
     
  5. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Każde fable 2 jest po PL.Przynajmniej na allegro :)
     
  6. lejto2

    lejto2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdansk
    na pewno wszystkie sa pl bo ja mam classic a kumpel ma orginalke... na pewno sa pl
     
  7. boniek1

    boniek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz Pomorski/Szczecin
    ja mam ntsc (free region), gdzie okladka, jak i ksiazeczka w srodku jest po eng i china. a sama gra jest po polsku (napisy).
     
Wczytywanie...

Poleć forum