1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy każdy napęd odpali dxd3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisuman, Maj 12, 2012.

  1. krisuman

    krisuman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Tak jak w temacie. Jak chciałem przerobić napęd na lt 3.0 to typek powiedział że napęd go nie pociągnie i przerobił na lt 2.1. Czy jak kupie gierkę z xgd3 to czy jest możliwość że będzie nie działać?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    skoro ma LT+ 2.1 to znaczy że ma napęd samsung a do niego nie ma LT+ 3.0
    Wystarczy że masz Lite-ona albo Benq bo do nich jest LT+ 3.0
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jakie dxd?? jesli ci chodzi o xgd to kazdy naped odpali, nie kazdy naped obsluguje te zabezpieczenie dlatego nie wszystkie trzeba przerabiac, najwidoczniej masz naped samsunga
     
  5. krisuman

    krisuman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak chodziło o xgd :)
    Oryginalne gry z xgd3 będą działały? Mogę grać w "kopie zapasowe" Skyrim'a itp.? Jeśli tak to jak mam nagrać gry?

    Z góry dzięki.
    Pozdrawiam
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czytaj na forum dział ISO tam są poradniki.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz nagrać jak pod LT 3.0 albo LT 2.0, obojętnie. Wszystko będzie działało. Możesz zezwalać na aktualizację do nowego Dash'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum