1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Kincent mozna podlaczyc do xbox360 elite

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez zukkiller, Listopad 5, 2010.

  1. zukkiller

    zukkiller Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Mam takie male pytanie, czy Kincent mozna podlaczyc do xbox360 elite z zeszlego roku. 120giga dysk ma 2 wejscie USB i czy potrzebny jest ten nowy xbox slim by z nim wsoplpracowal :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie potrzeba slima, spokojnie podłączysz :)
     
  4. MartiiPL

    MartiiPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
  5. Fydeus

    Fydeus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    podłączysz ale musisz mieć oddzielny zasilacz który jest w pudełku ;)
     
  6. PASSION

    PASSION Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie wszystko co potrzebne znajdziesz w pudełku i podłaczysz. Ale wejścia USB to masz chyba raczej 3 (jedno z tyłu), sprawd sobie :)
     
  7. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chyba działy Ci się pomyliły
     
  8. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Różnica w podłaczeniu KINECTA miedzy konsolą SLIM a zwykłą jest taka, że przy połączeniu ze slimem nie potrzebujemy dodatkowego źródła zasilania, dlatego slimka ma na opakowaniu napisane kinect ready, bo wystarczy ją podłaczyć kabelkiem do specjalnego portu. Co do zwykłej konsoli potrzebujemy dodatkowo podłaczyć urządzenie do osobnego źródła zasilania. KINECT WSPÓŁPRACUJE Z KAŻDYM MODELEM I KAŻDĄ WERSJĄ XBOXA. !!! ZA KAŻDE PYTANIE W STYLU CZY PODŁACZE TU ALBO TAM POWINIEN BYĆ BAN . HA ! :D
     
  9. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ile było takich tematów,no ja nie mogę!!! Weź człowieku pomyśl albo chociaż poszukaj,bo tacy ludzie mnie dobijają!!!Microsoft wydaje kinecta tylko na slima,a ma w ***** arcade,premium i elite!! Na pewno tak będzie !
     
  10. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    lol lol lol proszę o dowód...
    "Ready for Kinect" to typowe marketingowe hasło M$. Kinect jest przystosowany do każdego xboxa.
     
  11. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kinect będzie dla każdego Xbox'a 360. @Kuba2255PL - Zanim coś napiszesz, zastanów się! W zestawie dołączony jest osobny kabel dla starszych Xbox'ów 360.
     
  12. czaras2099

    czaras2099 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy trzeba aktualizować dasha?? po podłączeniu kinect czy będzie działał offline?
     
  13. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Trzeba aktualizować dasha OmFG przecież to dash ,który umożliwia obsługę kinecta -.-
     
  14. puhookruho

    puhookruho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przepraszam o wielcy wladcy internetu zwracam sie do was z jakże wielką prośbą (być może nie jestem godzien prosic o to) ale czy możecie odpowiadać normalnie a nie kazdy z morda leci nawet sie zapytac nie mozna po to jest forum zeby zadawac pytania a nie wysluchiwac tekstow typu 'OmFG'

    mam nadzieje ze nie ZESŁALEM NA SIEBIE GNIEWU WŁADCÓW!!! BO NIE CHCE UMRZEĆ W MĘCZARNIACH pochłonięty przez ogie piekielne :(

    Wii RUULEZ !!!
     
  15. mahotep

    mahotep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A zadziała Kinect na zbanowanej konsoli?
     
  16. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak zadziala
     
  17. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    Jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o xboxy. Prosze powiedzcie mi czy jesli kupie kinecta do mojego xboxa 360 elite to bede musial coś aktualizowac czy jeszcze cos innego?
     
  18. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wystarczy aktualizacja dashboarda na tego, który działa z Kinectem czyli najnowszego.
     
  19. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    a jak zaktualizować ten dashboard? to sie robi samemu czy musze zanieść do jakiegoś serwisu?
     
  20. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz ściągnąć z Xbox Live za darmo lub przez internet w komputerze. Nagrać plik na płytkę lub pendrie'a i włożyć do konsoli. Znajdziesz go na tym forum. To po prostu aktualizacja konsoli.
     
  21. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    Jesli moja konsola jest nie przerobiona to również mogę to zrobić?I czy nie przestaną mi chodzic niektore gry?(bo tka gdzies przeczytalem na forum ze mogą przestac chodzic niektore gry)
     
Wczytywanie...

Poleć forum