1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy kinect będzie chodził z taką konsolą?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bachu112, Grudzień 28, 2010.

  1. bachu112

    bachu112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam konsole xbox360 core system ale u kolegi zobaczyęłm kinecta i slima i mnie targneło na kinecta ale podobno niebędzie chodził z konsolą core albo będe musiał dokupic oprogramowanie za 600zł

    a to już 1200 to jak za slima wychodzi ):

    to prawda o tym oprogramowaniu i niechodzeniu? bo niewiem czy kiupic kinecta czy konsole nową

    a u mnie kupno takiego sprzętu to prawie jak wywołanie 3 wojny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zedek

    zedek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory ale ja sie oderwe od tematu ale czy by mugl mi ktos powiedzieć jak napisać post bo ja jestem nowy i nie zabardzo wiem jak
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    podlaczysz kinecta do fata bez problemu jedyne co jest potrzebne to zewnetrzny zasilacz ktory powinnien byc w zestawie
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    zadnego oprogramowania za 600zl nie kupujesz kto Ci nawciskal takich bajek kupujesz tylko kinecta z zasilaczem bo do slima nie potrzeba zasilacza ale jak kupisz wersie box kinecta to masz zasilacz
     
  6. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    O trójco przenajświętsza ! Kto cię uczył polskiego? Przecież napisałeś post...
     
  7. zedek

    zedek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no a co do pytania to mysle po tym co czytałem że bardziej sie opłaca kupić oprogramowanie niż xbox slim chyba że ci nie zależy na tym żeby ci działały piraty na xbox jak ci nie zależy to kupuj xbox slim z kinectem a jak ci zależy to kup oprogramowanie i kinecta
     
  8. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A gdzie znaki interpunkcyjne, bo nie za bardzo wiem gdzie wypowiedź się kończy a gdzie zaczyna (pomijając fakt, że i tak niewiele zrozumiałem z Twojej wypowiedzi).
     
  9. zedek

    zedek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wogule to teraz sie nie opłaca kupwać kinecta bo po co dla 5 gier i za 600 zł
     
  10. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    kinect działa bez problemu na każdej konsoli x360 :)
     
  11. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    zedek jak masz tak pisac to lepiej nie wypowiadaj sie wogule nie wiem czy ktos to wogule zrozumie
     
  12. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    japier *ole zedek jak czytam twoje poste to mnie krew zalewa...zainwestuj w slownik i troche lekcji jezyka polskiego, przyda ci sie...

    Co do tematu to kinect dziala na kazdym xboxie czy to: core,arcade,premium,elite,slim (xenon,opus,falcon,jasper) po prostu na kazdym tylko przy tych starszych wersjach konsoli (od core, az do elite) trzeba podlaczyc zewnetrzne zasilanie(czyt.podlaczasz do kinecta zasilacz ktorego nie podlaczasz w przypadku slima). Zadnego oprogramowania nie potrzebujesz jedyne co to mozesz sobie gry dokupic...
     
  13. bachu112

    bachu112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzięki za pomoc. bo już sie bałem że niebedzie chodził.

    a tak od tematu odstępując
    -wersja core niema HDMI czy mogę kupić przejściówke z composite na HDMI
    - i czy mogę dokupić dysk twardy do konsoli core?
     
  14. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dysk twardy mozesz dokupic a co do przejsciowki to nie wiem
     
  15. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie ma takiej przejściówki ale o ile mi wiadomo jest kabel composite HD

    [​IMG]

    http://allegro.pl/oryginalny-kabel-hdtv-xbox-360-lodz-i1383084351.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum