1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy konieczne jest "zdjecie" SPOOFa do XGD3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez h0r0s, Listopad 15, 2011.

  1. h0r0s

    h0r0s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pewnie proste pytanie dla "wyjadaczy", ale dawno nie bawilem sie swoja konsola, wiec prosze o pomoc. Fabrycznie montowany mialem LiteOn. W pewnym momencie przerobilem konsole, wkladajac Samsunga. Na nim zrobiony byl SPOOF z LiteOna. Samsung rowniez zostal zalegalizowany w pewnym momencie (wgrany oryginalny FW, ale ciagle SPOOF z Litka) i na niego wgrywane byly kolejne Dash'e. Obecnie chcialbym zrobic konsole pod XGD3. I teraz pytanie, czy mam juz dalej ciagnac na Samsungu ze SPOOFEM (o ile to mozliwe), czy wracac do oryginalnego Litka, a jezeli tak, to jakie kolejne kroki poczynic w polaczeniu z Dashem.

    Bede wdzieczny za kazda podpowiedz/pomoc
    h0r0s
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Na tym samsungu nie puści Ci aktualizacji 13...

    Tapatalk@galaxy_ace
     
  4. h0r0s

    h0r0s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli powinienem wsadzic najpierw oryginalnego litka z oryginalnym FW, zrobic upgrade Dasha (Pendrive?), a potem podmieniac FW?
     
  5. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    dokładnie tak
     
  6. h0r0s

    h0r0s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzieki za pomoc Panowie :)
     
  7. h0r0s

    h0r0s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Male P.S. Ja mam 2.0.13599.0 ze spoofem... Jest nowszy Dash, ktorego Samsung upgrade zablokuje?
     
  8. Gecholeon

    Gecholeon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musisz zmineic na litka ofc
     
Wczytywanie...

Poleć forum