1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy konsola może być podłączona do tego samego przedłużacza co komputer.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fanXboxa360, Marzec 28, 2013.

  1. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Zaznacze że na elektronice się nie znam i ten temat może być wogule bez sensu ale wole spytać. Mam zwykły przedłużacz podłączony do kompa i chciałbym podłączyć też xboxa. Czy to nie będzie duża moc dla przedłużacza ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie nie będzie ja mam podłączone do jednej listy (telewizor, monitor ,pc,3 konsole) kiedyś spaliłem gniazdko ale to wina starej instalacji elektrycznej :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli mogę podłączyć konsole ? i nawet jak konsola i komputer będą chodzić jednocześnie nic nie będzie ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak śmiało
     
  6. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a tam pisze 250W to ma znaczenie ? nie za mało ?
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gdzie pisze na zasilaczu do konsoli ? Tak na być , pisze jaki jest pobór prądu i to wszystko
     
  8. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na przedłużaczu.
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Podłanczaj nie panikuj
     
  10. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no dobra w sumie komputer pobiera więcej niz tam pisze 250 na przedłużaczu. Temat do zamknięcia.
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum