1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy konsolka jest przerobiona ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez czyzykus, Listopad 7, 2009.

  1. czyzykus

    czyzykus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam serdecznie

    tydzien temu stalem sie posiadaczem konsoli xbox 360 elite z dyskiem 120gb
    kupilem ja na allegro podobno jest przerobina extrime 1,6
    ale jak to sprawdzic ?
    sciagnelem dwie gierki gta4 i tekena 6 nagralem jak nalezy zgodnie z instrukcjami z forum
    1. GTA4 jak chce odpalic to wyskakuje ze mam zle ustawienia regionalne
    2. jak wloze plytke z tekenem6 to w okienku jest " odtworz DVD " i jak probuje odpalic konsolka sie wiesza ( biale tlo z napisem xbox360 )
    i teraz niewiem czy sciagac nastepne gry i sprawdzac czy odeslac konsolke
    dodam ze oryginaly chodza bez problemu

    takze bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tekken6 ma wave4 więc bez patchowania albo activate.iso Ci nie pójdzie
    GTA IV dziwne, że nie idzie... Może ściągnąłeś NTSC a masz konsolę PAL ?

    Ściągnij np Brutal Legend i sprawdź. Albo Batmana (gry z jeszcze wave3)
     
  4. czyzykus

    czyzykus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. rapidman

    rapidman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze chodzi ci o pal60 na starym tv jak grasz ;p
     
  6. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    trzeba mieź ix1.61 lub nowszy. ew płytkę z activate.iso - szukamy :]
    a gry, które Ci pójdą, to wszystkie poza najnowszymi vide tekken6, cod:mw2, gdzie nigdzie nie pisze, że gra jest wave4.
     
  7. czyzykus

    czyzykus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok wszystko juz w pozadku, zrobilem sobie plytke active.iso i teken smiga az milo
    nie chodzilo mi o stray tv bo mam lcdka 46" az milo grac heh
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum