1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy ktos posiada save z gry Crysis 3???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawencja21, Luty 21, 2013.

  1. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, tak jak pisalem 2 dni temu, ze mam problem z pendrivem wiec postanowilem wlaczyc logowanie do profilu manulanie i przejsc te 2 misje utracone w grze z mysla ze ten problem sie juz nie pojawi ;) wiec zrobielm sobie 3 misje dzisiaj no i ja do wlaczania a konsola chce formatowac pendriva od poczatku a co z tym sie wiaze profil oraz save do skasowania heh pod komputerem rowniez nie ma jak wyciagnac save wiec ja trzeci raz nie bede przechodzic od poczatku i czy mogl by ktos udostepnic swoje save?? na 3 misji lub 4? bylbym wdzieczny ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Skopiuj na PC-cie katalog XBOX360, sformatuj pena na FAT32, ale nie z Windy, tylko jakimś Formatem FAT32
    Zgraj spowrotem katalog XBOX360 i podepnij do Xa, jak zadziała to jesteś do przodu (przetestuj inny usb).
    Jeśli chcesz wyciągnąć profile/save to trzeba użyć specjalnego softu do wyciągnięcia plików (nie robiłem takich rzeczy)
     
  4. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego pendriva nie moglem wyciagnac juz save bo pod programem Horizon ( inne próbowałem tez ) wogole go nie widzial, ale zrobilem tak jak mowisz, innym programem sformatowalem go na fat32 ale watpie ze to pomoze bo przedtem sformatowalem go pod winda i na pewno ktos gra na forum i spokojnie moze wyciagnac save a wogole przydal by sie taki dzial na forum zeby uzytkownicy mogli umieszczac swoje save z gier ;)

    Znalezione na innym forum ;) save z wczoraj, odblokowany cały pancerz misja 3 bodajże ;)

    http://www.sendspace.pl/file/eecaa84a93e67f06b218240

    mozna sobie wrzucic poprzez program Horizon
     
  5. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Do jakiej wersji jest ten save ? X360 club czy Imars ? czeka mnie przesiadka z wersji angielskiej do polskiej i pewnie też bede musiał przechodzić od nowa
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    -_- Obojętnie to jest, nie robi jaki język. Nic nie będziesz musiał przechodzić od nowa...
     
  7. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Hmm .. to i lepiej ... zasugerowałem się grą Xcom, po przeróbce językowej od Elamigosa musiałem grać od nowa ... ale fakt że to była podmiana plików, a tu po prostu ściągnąłem drugą wersję, skoro będzie jak mówisz tylko się cieszyć :)
     
  8. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pod wersja PL dziala bez problemu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum