1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ktoś w końcu mi pomoże

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzegorz Jurkowski, Sierpień 25, 2013.

  1. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/
    http://xboxforum.pl/ihas-241/tutori...n-one-fw-pod-wszystkie-nosniki-dvd-dl-170462/
    X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl
    Witam korzystałem z tych poradników i wielu innych i żadna gra którą nagrałem nie idzie na konsoli gdy włożę płytę z grą pojawia się obrazek z daną grą i jak klikam uruchom to wyskakuje że płyta jest nie obsługiwana czy jest ktoś na tym forum kto jest w stanie mi pomóc przejść przez to wszystko żeby w końcu coś się udało bo wszyscy odsyłają mnie do różnych poradników i nic zawsze to samo ten sam komunikat i jak pisze ze znowu płyta nie idzie to odpisują to ja już nie wiem bardzo proszę o pomoc jakąś rzetelną osobę z góry dziękuje !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  4. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    tak mam przeróbkę na lt2.0 nagrywarkę ihas124b i płyty verbatin *8
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    A nagrywałeś jakieś gry XGD2?
     
  6. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    nie

    Dziękuje ze się zainteresowałeś moim problemem bo ja już zepsułem 40 płyt

    Nie pisz jednego postu pod drugim w odstępie kilku minut, używaj funkcji Edytuj...TigraTeam
     
  7. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    jaki masz dashboard ? spróbuj wypalić jakąś starszą gierke XGD2 i zobacz czy działa ;)
     
  8. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Więc prawdopodobnie powodem że gry Ci nie działają jest to, że skanowałeś je abgx'em v1.0.6 który dogrywa topologie i przystosowuję obraz pod LT 3.0. Spróbuj nagrać według poradnika którego link wysłałem Ci wcześniej (jeśli jeszcze z niego nie korzystałeś).
     
  9. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    Ja już się pogubiłem w tym różnych wariantów próbowałem najchętniej zaczął bym od początku od fleszowania nagrywarki i tych wszystkich ustawień bo mi się wydaje że ja coś pomijam za każdym razem więc jak byś był tak miły i pomógł poinstruować to by było super
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dograj topologydata pod lt2.0, jak to zrobić masz w tutorialu jak nagrywać pod lt 2.0

    Ty puszczałeś przez abgx a on dogrywał pod lt 3.0 topologydata, dlatego gry nie działały

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  11. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    dodam ze jeszcze mam system windows 8 i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy nie

    Dograj topologydata pod lt2.0, jak to zrobić masz w tutorialu jak nagrywać pod lt 2.0

    to znaczy gdzie dograć i jak

    EDIT:
    jeszcze jedno w poradniku jest cos takiego a umnie jest
    http://up.programosy.pl/foto/2_269.png
    0-0-0-0
     
  12. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Moze poprostu sciagasz gry,ktore sa pod lt 3.0 ?
     
  13. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Nie kombinuj nic żadnymi programami, po prostu ściągnij obraz płyty pod LT+2.0 i go nagraj prędkością 2.4x bo to jest bardzo ważne.
    Kup płytę najlepiej Verbatim.
    Nagrywaj za pomocą programu "ImgBurn".
     
  14. terrabith12345

    terrabith12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    steve majster nie napisal waznej rzeczy. do xgd2 i lt 2.0 nie potrzebny ci naped ihas lecz zwykla nagrywarka dvd :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum