1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CZy ktos z goldem przeniosl sie juz na live PL?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MarcinekZ, Listopad 15, 2010.

  1. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Kupiłem niedawno golda i mam dylemat przenosić się czy nie. Chciałbym wiedzieć czy ktos kto miał golda przeniosł się na PL i go stracił czy też nie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam golda przenioslem sie i mam nadal golda , jeszcze zaokrąglili do pelnego miesiaca :p
     
  4. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    A mozesz powiedziec jak sprawa z goldem wygląda? trzeba mieć jakieś rachunki etc? I ostatecznie: zalujesz czy sie cieszysz? :D
     
  5. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nicn ie trzeba miec samo ci zaokragli , czy zaluje hmm raczej nie powoli wszystko rusza i jeszcze mam dostac 800MSP za free :p
     
  6. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ale czemu niby mieliśmy stracić golda? :D
    Też się przeniosłem, nie żałuję.
     
  7. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Czytałem że w przypadku golda, trzeba zaznaczyć to przy migracji i podać jakiś rachunek czy cuś. CZyli to nieprawda?
     
  8. Miczko15

    Miczko15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Za co rachunek? Za kod z allegro :D? Wiele osób się przeniosło i chyba mało osób miało problem. Jeśli masz golda np. do 3 grudnia, będziesz mieć do nowego roku :p
     
  9. Bober95

    Bober95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Ja miałem 1 dzień golda i mi dało miesiąc ^^
     
  10. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Wszystko działa przy migracji , gold przeniesiony bez problemów.:)
     
  11. NonbankSpace

    NonbankSpace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowa Sól
    Ja przeniosłem konto w 2 min i żadnych gówien nie było trzeba podawać i oczywiście z goldem
     
  12. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Klikasz i sie przenosisz. Tyle. Potem zaokraglaja ci golda do pelnego miesiaca i tyle.
     
  13. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Z tym zaokrąglaniem nawet nie wiedziałem, oczywiście moje szczęście było takie, że kilka godzin przed migracją skończył mi się gold...
     
  14. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Dziękuję wszystkim za pomoc :0 myślę że może rzeczywiście się przeniosę. Temat do zamknięcia
     
  15. baczkie

    baczkie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    bez problemu
    ja przeniosłem się na pl live i przeniosło mi golda
    Ewentualnie gdyby ci nie przeniosło dzwonisz do pani z M$ i mówisz jej to i ona ma znajomości i zalatwi
     
  16. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przenosi golda i zaokrągla do góry także jesteśmy do przodu kilka a może kilkanaście dni. Dodatkowo otrzymujemy 800MSP a jeśli wcześniej na koncie zakupowialiśmy coś za punkty MSP to dostajemy 1600MSP!
     
  17. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm... o co chodzi z tymi 800 msp? bo przeniosłem konto, a nic o tym nie słyszałem. Czy trzeba coś zrobić po przeniesieniu konta?
     
  18. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co czytałem to w ciągu miesiąca powinny się pojawić.
     
  19. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zalozylem konto w uk i w pl i wydaje mi sie ze ten nasz pl dashboard jest do ****. Nie ma komend glosowych dla kinecta, nie ma wiekszosci bajerow. Nie wiem tylko jak aktywowac tego darmowego golda
     
  20. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Nasz polski ruszył nie dawno i będzie uzupełniany, wątpię, że dogonimy UK, ale mam ogromną nadzieję, że w konsolach następnej generacji nie będzie już takich różnic:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum