1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy kupiłbyś??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GKxD, Luty 21, 2010.

  1. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Mam pytanie.
    Czy gdybyście nie mieli konsoli to czy kupiliście by X360 z dyskiem 20 GB Banem:( i iXtreme za 360zł????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie. głownie z powodu bana i malutkiego dysku. I za wysokacena jak na zbanowanego.
     
  4. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Jeżeli konsola jest sprawna to oczywiście :)
     
  5. Padre

    Padre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy brak dysku twardego bardzo przeszkadza w grach? Jak to wyglada i czy we wszytkich grach? Zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem czy wybrac wersje arcade czy elite, wolalbym zeby bylo taniej i ewentualnie dokupic dysk pozniej, jesli byloby to konieczne.
     
  6. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli Konsola Jest W Dobrym Stanie Czyli Nie Miała RROD-a To Oczywiście , Dysk Możesz Kupić Nowy ;] Ja Bym Brał O Ile Konsola Jest W Dobrym Stanie
     
  7. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zalezy od wersji plyty glownej :p
     
  9. marcinkos

    marcinkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    POLSKA
    Właśnie o stan takiej konsoli powinieneś najwięcej się martwić. Jeżeli masz możliwość to kup sobie na raty nowy sprzęt na gwarancji z dyskiem 60 GB na płycie Jaspera - i ciesz się.
     
  10. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    tylko, że nie produkują juz premiumów ;p brałbym na twoim miejscu jak dobry stan :D
     
  11. Ar3k

    Ar3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak jest w dobrym stanie to tak
     
  12. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Jeżeli arcade to nie,bo wystarczy jeszcze dwie stówki trochę poszukać i nówka!
     
  13. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    weź
     
  14. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    oczywiście jaka płyta główna może być bez hdmi trzeba też brac pod uwage
     
  15. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Konsola Falcon 2008 z HDMI.
    Stan jest OK
     
  16. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zależy od modelu falcon itp. myśle, że warto przemysleć.
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie masz gwarancji, a falcony też się psują. Jak już używany to tylko jasper.
     
  18. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Ja bym nie wziął bo lubię pograć na live
     
  19. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To Ty byś nie wziął..
     
  20. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Nie ;p
     
  21. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprzedajesz dysk i masz za 300zł konsolę... Wg mnie się oplaca dla kogoś kto nie ma dużo kasy i chce sobie pograć...

    Jak coś to z czasem zawsze można odblokować dostęp do dysku i potem kupić dysk...

    Ja niedawno Arcade Falcona zbanowanego z odblokowanym dyskiem sprzedałem za 500zł...
     
Wczytywanie...

Poleć forum