1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy LT 1.1 ma jakies wady odczytu czy co ? I "no calibration data"

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez maspex, Sierpień 31, 2010.

  1. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Witam,
    wczoraj flashowalem litka v1, klucz sciagalem jf 0.43 , spoof robilem jf 1.7.3 i pokazywalo mi sie no calibration data, dziwne troche...

    potem bawilem sie orig dummy.bin z paczki lt.1.1 i jak spofowalem ten z lt.1.1 orig to byl calibration data

    ale do rzeczy, kiedys mialem na starym benq 1.61ns i np. re5 mi chodzil, teraz mam nowa konsolę i nowy napęd z lt 1.1 i ta sama kopia re5 nie działa i nie da się skopiować na hdd,ciagle 0% i error , forza 3 działa super ,ale re5 nie

    znalazlem taki temat liteon 74850c and LT 1.1 compatibility issue? : iXtreme LT Lite Touch Firmware Support

    gosc tez pisze,ze przez lt 1.1 czesc gier mu nie dziala,a wczesniej dzialala....

    czy trzeba podczas przerobki wyciagac tasiemke z lasera,zeby nie uszkodzic lasera ? ci goscie pod tym linkiem tak pisali, a ja nie lubie akcji jak mi cos nie dziala z mojej winy :p

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nagraj grę jeszcze raz i tyle
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    albo skalibruj sobie laser i tyle... poradnik jest na forum
     
  5. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Dzięki za takie "glupie rady".


    Umiecie czytac ze zrozumieniem? RE5 dzialal, nie ma rys wiec nie trzeba go nagrywac jeszcze raz, a naped ma przebieg 1h, wiec nowego napedu raczej sie nie powinno kalibrowac, prawda( napisałem wyżej, że to nowa konsola)? Szczególnie jak F3 dziala i dema z dvd.
    Najlepiej wogole nowego xboxa rozkrecic, wymienic xclampy i reszte na "Zapas" bo sie zepsuje..

    Chyba, ze chcecie mi powiedziec,ze ta przerobka lt 1.1 to syf i juz mi zepsul naped, a wrocic nie mozna pewnie do oryginlnego firmware, który zawiera dane kalibracyjne tego modelu.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dane kalibracyjne da sie odczytac tylko z dziwiczego napedu przez ciecie sciezek. W kazdym razie napedy smiagaj bez problemu na zwyklych co sa w ixtreme. Ten odchyl to tak jak wyzej wina plyty. Nagraj jeszcze raz i tyle.
     
  7. centurion19

    centurion19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Other world
    odkopuje bo jednak jest cos nie tak z tymi LT, tzn u mnie odczyt płyt jest duzo wolniejszy niz przy iX1.6
     
  8. Nodi

    Nodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moglbys dac link do poradnika?
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
Wczytywanie...

Poleć forum