1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy lt 2.0 jest 'bezpieczne'' na live ? ile kosztuje aktualizacja z lt 2.0 na 3.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bywaniewasko, Luty 20, 2013.

  1. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jw. wiem ze zadne lt nie jest bezpieczne ale byly teraz jakies przypadki banow ? i czy lt 2.0 ma teraz gorzej niz 3.0 na live i dlaczego ? z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Przeróbka kosztuje od 30 do 50 złotych, zależy gdzie znajdziesz :) a jeśli chodzi o live to chyba bezpieczniej na 3.0 ;)
     
  4. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no wiem ze bezpieczniej ale banuja lt 2.0 ?
     
  5. matj

    matj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    166
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: cja z lt 2.0 na 3.0 ?

    A po co ryzykowac , 50zl to nie duzo

    Wyslane za pomoca ZTE GRAND X IN ( taptalk 2)
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    30 zł, zapraszam.
     
  7. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam lt 2.0 dash 1599 i chce pograc na live moze mi ktos wytlumaczyc co mam zrobic jak nagrac gry dashe czy cos
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Osobiście polecam Tobie wgrać najnowszy dashboard oraz LT3.0 by grać na XBL.
    Na LT2.0 nie ma co grać. W końcu po to te aktualizacje LT wychodzą, by uniknąć problemów z graniem. ; )
     
  9. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no wiem ale nie mam komu to teraz zlecic... leca bany jakies teraz na lt 2.0 czy nie?
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: czy lt 2.0 jest 'bezpieczne'' na live ? ile kosztuje aktualizacja

    wątpię zeby to było bezpieczne... bedziesz grał na kopiach z '' starym'' topology a to nie najlepiej wygląda.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Tak, lecą ... widziałęm na innym forum jak ktoś pisał że załapał bana, na starszych przeróbkach niż LT 3.0 ... uaktualnij inaczej nie próbuj grać!
     
Wczytywanie...

Poleć forum