1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy lt 3.0 może być na staszym dashu ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lovekinect, Czerwiec 12, 2012.

  1. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam w roku 2012 a dokładniej w styczniu przerabiałem swoją konsolkę i tu pojawia się moje pytanie mam dasha 2.0.13604.0 i czy mam lt 3.0 ? czy lt 3.0 jest tylko na najnowszy dash jeśli nie jest i mam lt3.0 to mogę bezproblemowo aktualizować system do najnowszego i nie usunie mi się przeróbka ? Jeśli mam przykładowo lt 2.0 to czy możecie dać mi linki do poradnika jak aktualizować lt do 3.0 ?? Prosiłbym o pilną pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie bo gra i tak wymusi instalację dasha.
    Prawdopodobnie masz 3.0 a jak masz to nic nie usunie.
     
  4. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odpalam na nim kinect sports 2 nie jestem pewien czy wymaga ta gra lt 3.0 chyba tak jeśli posiada to prosiłbym o odp. ponieważ aktualizacje systemu i konsolki robiłem w styczniu gdy ściągnąłem kinects sports 2 więc chyba jest po lt 3.0 prosiłbym o odpowiedź czy tak jest
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Fat czy slim? Jak nagrywales kinect sports? Przez abgx czy nie?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fat nagrywałem imgburnem a i mam 2 pyanie jak wykonać overburning jakim programem i jak jeśli można podajcie linki.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz LT 3.0, to możesz bez problemu aktualizować Dash'a bez konsekwencji. Jeśli gra XGD2_AP2.5 z dograną "Topologią" działa, to masz LT 3.0.

    Sygnatura. Masz LT 3.0.
     
  8. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli napewno mam lt 3.0 tak ?? nagrywałem grę img burnem.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    LT3.0 działa na każdym dashu od 13146 zaczynając. Krótko i na temat :)
     
  10. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli jednoznacznie mam lt 3.0 .
    Zaufam wam . Właśnie nagrywam kinect star wars i pytanie czy aktualizować system z tego nośnika czy z pendrive ??
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Lepiej z pendrive najnowszy dash wgraj, bo tak to nie zaktualizuje ci się do najnowszego. Tyle że najnowszy dash usuwa możliwość wgrania rgh ale to cie raczej nie ominie bo najnowsze gry już go wymagają

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  12. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już aktualizowałem do najnowszej wersji systemu ; ) tylko płyta z kinect star wars chyba źle się nagrała bo mam pokazane by przeczyścić płytę szmatką ale to już rozpisałem w osobnym temacie link jest tu jeśli potraficie pomóc to wielkie dzięki oto link : http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/xbox-nie-odczytuje-gry-potrzebna-pilna-pomoc-135679/
     
Wczytywanie...

Poleć forum