1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy lt+ może spowodawać rrod???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grigori3, Luty 18, 2011.

  1. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam przerabiać xboxa na lt+ ale kolega mówił że gdy to już zrobił później wyskoczył mu rrod. Czy to wina przeróbki lt+ czy samej jego konsoli. p.s konsole już miał raz w naprawie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Wina konsoli,lt+ nie może spowodować rroda.
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mogę tylko powiedzieć, że nie dostaniesz roda.
     
  5. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok. dzięki. A czy bulletstorm pójdzie na ixtreme 1.6???
     
  6. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    raczej nie,pewnie będzie krzyczał o aktualizacje.
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    na 1.6 odpali, ale na dashboardzie starszym niż bodaj 2.0.12611 nie odpali. A mając dashboard 12611 na 1.6 nie odpalisz tytułów z AP 2.5.
     
  8. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to musze mieć lt+? a gry nie trzeba jakoś patchować???
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Na LT+ nie trzeba, bo Bulletstorm nie ma AP 2.5, ale wymaga dashboardu 12611.
     
  10. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to co muszę zrobić żeby zagrać w bulletstorm na najnowszym dashu?. lt+ wystarczy???
     
  11. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    NIC! Mówię przecież, że Bulletstorm nie ma AP 2.5 - ale wymaga dashboard - jak go masz - to uruchomisz BS ale nie uruchomisz starych gier AC:B, NFS:HP, CoD: BO, CoD: MW2, Halo: Reach bez LT+.
     
  12. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no wiem ale mam najnowszy dash to pójdzie bulletstormna na nim?
     
  13. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Normalnie bez komentarza, rozumiesz co się do Ciebie mówi (a.k.a pisze) ? URUCHOMI SIĘ.
     
  14. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a na lt+ też ruszy
     
  15. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Nie... No chyba, że ktoś nie udolny ci przerabiał to tak..
     
  16. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To gry nie wymagające lt+ nie będą chodziły na nim?
     
  17. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    RROD może wyskoczyć jak ktoś nieumiejętnie sflashował napęd ;)
     
  18. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a gry bez ap.25 i wszystkie starsze będą działały na lt+ tak???
     
  19. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a gry bez ap.25 i te starsze będą działały n lt+???
     
  20. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. LT+ to takie mega dopasione fw które odpala wszystko na dzień dzisiejszy :p
     
  21. Grigori3

    Grigori3 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to jak bulletstorm nie potrzebuje ap.25 to ruszy na każdym dashu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum