1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy lt+ odflagowuje konsole?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez koksdelekt, Grudzień 3, 2010.

  1. koksdelekt

    koksdelekt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    j/w


    Załóżmy ,że oflagowało mi konsole, teraz kiedy wgralem ixtreme lt+ to jest ona odflagowana czy nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    tak.
    @EDIT ŹLE ZROZUMIAŁEM PYTANIE
    nie.
     
  4. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    samo LT+ nie odflagowuje konsoli
     
  6. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    takie male pytanie,zeby tematu nie robic. oflagowanie=ban?
     
  7. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. koksdelekt

    koksdelekt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    a moderator twierdzi ,ze nie.

    to jak to w koncu jest?
     
  9. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czytanie ze zrozumieniem nie jest trudne
     
  10. koksdelekt

    koksdelekt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    brawo!
     
  12. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    TAK. Masz dalej flagę
     
  13. koksdelekt

    koksdelekt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w takim razie pierwsza odpowiedz w temacie wprowadza w błąd -.-
     
  14. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale już druga, trzecia, piąta, dziesiąta itp powinna skutecznie Cię z tego błędu wyprowadzić.
     
  15. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    teoretycznie da się tą flagę usunąć i metoda jest taka sama jak rok temu było odbanowanie dysku
    zanim M$ łaskawie zniósł tą blokadę na dyski ,lecz na łaskawość w sprawie oflagowania i bana
    nie ma co liczyć :)

    jak ktoś chętny na królika doświadczalego i XVall v2.0
    pokazuje mu fail czyli oflgowany jest to zapraszam :D

    warunek - po oflagowaniu nie podłaczał sie xboxem do sieci
    i informacja nie poszła do bazy danych M$ w celu przyszłego BAN-ika :)


    co do odpowiedzi na pytanie w temacie to
    iXtreme LT+ NIE usuwa flagi
    ale zapobiega przed jej dostaniem i przez to przed BAN-em
     
  16. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak juz jest PO i flaga siedzi w xie, to jak ją usunąć
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    patrz post wyzej..............i czytaj ze zrozumieniem...........
     
  18. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nic nie zapobiega fali banów, jeżeli masz nie orginany soft w napędzie to dostaniesz bana na 100% i nie ważne jakiego masz flasha
     
  19. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ooo.. to ty musisz być z microsoftu ,albo bill geates sie nazywasz że wiesz takie rzeczy :p

    bo jakoś dyski odbanowywałem i dało się :D ... i flagę też się da usunąć
    i na livie grać na LT+ .....

    moze jeszcze napiszesz że na zbanowanej konsoli nie da się grac po sieci :D - xlink kai ci coś mówi ?
     
  20. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    ktos juz pisal na forum,ze ma oflagowana konsole i dalej gra przez live i nic sie nie dzieje...moze kiedy bedzie fala banow to wtedy dopiero,ale poki co mozna grac
     
  21. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja dziś podłączyłem klocka do live i ukazał się piękny komunikat o banie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum