1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mam flage ? Odpalilem gre bez dogranego ap25.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Keres, Lipiec 14, 2011.

  1. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No wiec tak jak w temacie odpalilem nfs gra sie nie odpalila (czarny ekran), przerobka 1.1 lt liteon + dash 12625 .

    Z tego co slyszalem to ten ixtreme co mam blokuje mozliwosc odpalenia, ale chce miec pewnosc ze wszystko jest ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak to nfs hot pursuit to raczej masz flagę.
     
  4. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak nfs hot pursuit lecz kilka osob pisalo ze ten ixtreme blokuje flage, wiec jak ktos wie jak to jest niech da znac.
     
  5. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ajajajaj zapomnialem ze jest to lt+
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    lt+ podobno blokuje możliwość otrzymania flagi ;) ale czy to prawda to cholera go wie.
     
  7. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Dowiesz się za jakiś czas lub sprawdz programem czy coś sie zmieniło w Nand :) podobno na Fatach to działa.
     
  8. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    LT+ zostało wypuszczone po wprowadzeniu AP 2.5 i nie dopuszcza do nieudanego ap challange, a co za tym idzie nie dopuści do oflagowania konsoli. Brak patcha do AP 2.5 spowoduje jedynie niemożność uruchomienia gry.

    NIEPOTWIERDZONE: Czytałem kiedyś że jeżeli zostawisz grę włączoną na czarnym ekranie dłużej niż chyba 10 minut to LT+ dopuści do testu AP 2.5 i konsola zostanie oflagowana - podobno było to świadome działanie twórców LT+, ale nie pamiętam w którym temcie się to przewinęło...
     
  9. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a rozumiem że LT 1.9 jako młodszy brat ma też to zaimplementowane?
     
  10. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Tak. LT+ 1.9 także blokuje nieudane challenge AP 2.5
     
  11. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    ja powiem tak, uruchomiłem AC BH jeszcze na LT zwykłym po premierze assassin'a i nie odpalił się, potem przerobiłem do Lt + i miałem czarny ekran bo nie dałem do ABGX, sprawdziłem w tym programie który pokazuje stan konsoli czy flaga czy ban itp i wyszło że mam flagę ale stwierdzam że to jedna wielka bzdura bo gram już 6mc na live i nie mam bana ani nic więc śmiało nie bójcie się :)
     
  12. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów


    Nie 10 minut a 30 sekund i dotyczy to konkretnego czytnika DVD. Odpowiedz znajduje sie w przyklejonym wątku z odpowiedziami na nowe LT+.

    Po za tym wszystko się zgadza od czasów LT+ konsola jest bezpieczna przed flagą.

    Gra mogła się nie odpalić na LT+ gdyż nie posiada pacha który jest nie zbędny (uwaga należy mieć pacha pod konkretny firmwer i daschboard).

    Flage można sprawdzić programem xval 2.0.

    Ludzie z flaga grają na Live i póki co nic im sie nie dzieje...

    Pozdrawiam.

    Nic nie jest bzdurą, za flaga wypowiedziała się scena. To ze gracze grają czy to z flaga czy to bez niej a posiadają podmieniony firmwer zawdzięczasz tylko i wyłącznie M$.
     
  13. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ap jednak jest, ale przez niewiedze dodalem patche do 1.9 lt zamiast do lt+

    Kompletnie zapomnialem ze jest nowy ixtreme i abgx dodal juz do nowego :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum