1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy mam LT 2.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OxXxO, Grudzień 21, 2011.

  1. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Witam zakupiłem niedawno xboxa 360 slim 250gb przerobionego gdy zrobiłem "kopię gry" Skryima Pisało mi że "gra potrzebuje aktualizacji" coś tam coś tam no i Przeczytałem że to jest wina tego że mam starszą przeróbkę LT i pytanie brzmi czy to na prawdę chodzi o to że mam starsze LT i jeśli tak czy mogę samoczynie przez pendrive wgrać na xboxa LT 2.0? czy muszę przerabiać go lub oddawać komuś żeby mi go przerobił ? Jeśli ten temat był to bardzo przepraszam. nie mogłem znaleść podobnego wątku. z góry dziękuje za odpowiedź:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To że wolą aktualizacji dasha nie znaczy że masz starszy flash. Jaka masz datę produkcji konsoli? Jak nowsza jak sierpień 2010 to aktualizuj bo nic się nie stanie poza tym że nowe gry mogą nie działać jeśli twój flash jest starszy jak 2.0

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak potrzebuje aktualizacje to raczej masz,aktualizacja była do dasha, jak nie masz lt 2.0 to nawet nie ma obrazka z gry w dashu .lt wgrywamy tylko przez kompa i do napędu konsoli
     
  5. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Data produkcji konsoli to 2010-05-25

    Gdy wkładałem płytę do konsoli to nawet obrazka nie mam gry a gdy uruchamiam grę to piszę
    "nie odnaleziono Aktualizacji"
    "Gra wymaga aktualizacji, która nie została odnaleziona.
    Aby uzyskać pomoc przejdź na stronę ....."

    Czyli co mam zrobić żeby mi gry te nowsze chodziły ?
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    stawiam ,że nie masz lt 2.0, ale się rozchodzi o dash wymagany 599/604 ale możesz ręcznie wgrać
     
  7. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    W jaki sposób mam to zrobić?. Jestem w tym zielony.. I czyli nie muszę przerabiać go na LT 2.0 i normalnie mogę wgrać przez pendrive ? Wiem że się wygłupiam z tymi pytaniami ale nie mam zielonego pojęcia na ten temat.. Kupiłem konsole tydzień temu i nigdy nie miałem z konsolami styczności więc przepraszam za te głupie pytania.


    Edit: a może jest to wina tego że źle przegrałem grę ? gdy wkładam płytę do laptopa Pokazuje mi się filmik. a w środku płyty są 4 pliki $SystemUpade , AUDIO_TS(pusty) Video_TS i defalult.XEX i płyta z firmy VAKOSS
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz fat benq liteon poczekaj bo wyjdzie niedługo i zanieś na serwis na flash,albo spróbój swoich sił. a zgrywa ci się na dysk konsoli, stawiam ,że dobrze popróbój inne
     
  9. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    ostatnich słów nie zrozumiałem ;p Ale i tak dziękuje:) A może to jest wina dasha ? i trzeba jakoś go zaktualizować?
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z xbox.com wgraj sobie (2.0.13604.0) lub (2.0.13599.0) lub poszukaj na google i wgraj przez pena. ale raczej nie masz lt 2.0
     
  11. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    a jeśli z xbox.com wgram to nie oflaguje mi konsoli przypadkiem?
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    raczej nie, zaaktualizuj do 2.0.13599.0 i wgraj do napędu LT+2.0 i wszystko będzie śmigało
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie wgrasz 2.0.14699.0 to nie i jaki masz dash teraz ? i pytałeś kogoś kiedy ją ostatnio flashował?
    edit 599/604 bez różnicy który byłe nie 14xxx
     
  14. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
  15. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Dziękuje i jeszcze jedną prośbę mam byście mi podrzucili linki co mam ściągnąć ?;P i czy na pendrive 2gb się zmieści i samo czynie się wgra do xboxa czy bd musiał się z tym bawić ?
    kakashi nie wiem jakiego dasha mam teraz i nie pytałem kiedy ją ostatnio flashował koleś dostał ją w prezencie(sam nie wiedział) i sprzedał ją mi.
     
  16. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie bede zakladal nowego tematu tylko podepne sie pod ten. mam konsole z sierpnia 2008 roku, ktora kupilem przerobiona. czy jak zaktualizuje dasha przez pendrivea to strace przerobienie napedu? i jak sprawdzic jakie ma lt?
     
  17. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    a jaki masz dash aktualnie teraz
     
  18. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Więc nie masz 2.0 tylko jakieś stare

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  20. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    strzelałbym że jakiś 1.6 może nawet starszy
     
  21. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Mam jeszcze jedno pytanie;p Wgrywam Dasha na pendrive i mi nie czyta go co mam zrobić żeby go zainstalować do xboxa ? mógłby ktoś napisać po kolei co mam zrobić?
     

Poleć forum