1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mam LT 3.0 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gotien, Lipiec 17, 2013.

  1. Gotien

    Gotien Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie jak w temacie nie wiem czy mam Przeróbkę LT 3.0 działają mi takie gry jak :Fifa 11,Battlefield 3, Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi,DBZ Raging Blast 2.
    I jeszcze jedno czy jeśli mam LT 3.0 mogę grać bezpiecznie na Live ?
    Dziękuję z góry za odp i Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    1)Jeżeli podłączałes sie do neta juz na tej przerobce i Battlefield ci dziala to masz 3.0 .
    2) Tak jeżeli dobrze nagrywasz gry i przepuszczasz przez abgx to owszem
     
  4. Gotien

    Gotien Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam je ImgBurnem czyli dobrze nagrywam i nie ma ryzyka bana ?
    Raging Blast 2 nagrałem bez użycia ABGX A resztę mych gier nie pamiętam czy nagrywałem Z użyciem ABGX ale przy niektórych używałem.
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    abgx i ihas na live jest zalecany.
    Nagrajjakaś grę xgd3 pod lt,3.0 i sprawdź czy działa, będziesz miał wtedy pewność

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jak kolega wyzej puść gre XGD3 abgxem nagraj jak bedzie działać to masz LT3.
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jesli nie uzywales abgx to ja bym sie bal podlaczyc konsole do netu .... mozesz miec blad DMI ktory jest wykrywalny przez ms a wlasnie program abgx go pat****e
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Zależy, jeśli nagrywał tylko xgd2 to nie ma problemu

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    zgadzam się ale zobacz na post #1 i tam podał bf'a 3 który jak wiesz jest xgd3
     
  10. Gotien

    Gotien Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pamiętam że w 2010/2011 roku Grałem na przerobionych,ale potem zainstalowałem aktualizację która wyłącza przeróbkę i znów przerobili mi w Krrakowie za 150zł.Od tego czasu nie podłączałem mego Xboxa do Live,jak by co na kinecta mi działa Kung Fu:High Impact ,Big League Sports.
     

Poleć forum