1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mam przerobioną konsolę ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Karol Mrozek, Grudzień 28, 2013.

  1. Karol Mrozek

    Karol Mrozek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Timoleague, Ireland
    Witam wczoraj rozbierałem Xbox slim z 2011 roku bo chciałem wyczyścić wentylator z kurzu i zauważyłem ze z konsoli są pościągane wszystkie plomby więc konsola musi być przerobiona ale jak to sprawdzić niektórzy mówią że jak jest przerobiona to jak się zainstaluje grę na dysk to bez płyty się nie włączy i własnie tak u mnie jest ostatnio kupiłem fife 12 zainstalowałem wyjąłem płytę chciałem uruchomić i wyskoczyło proszę włożyć płytę do napędu myślałem ze tak wszystkie mają ale powiedzieli mi ze tak mają tylko przerobione. Więc proszę was o pomoc czy jest ona przerobiona czy nie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak ma RGH to w środku powinna być płytka na przewodach.
    Jak LT - nagraj jakaś grę starą na XGD2 najlepiej i zobacz czy sie uruchomi, to że konsola nie ma plomb to nie znaczy od razu ze jest przerobiona.
     
  4. Karol Mrozek

    Karol Mrozek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Timoleague, Ireland
    No własnie żadnej płytki na przewodach nie ma a gry nie nagram bo skończyły mi się płyty DVD a pod DVD jak się go wyjmie jest chip na nim chyba powinien być chyba jakiś radiator bo są otwory.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    skoro gry nie nagrasz to niczego wiecej sie nie dowiesz.
     
  6. Karol Mrozek

    Karol Mrozek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Timoleague, Ireland
    No wiem jutro może kupię płyty to spróbuje nagrać
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Hehehe dobre :]
    Nieprzerobione konsole i przerobione LT zawsze będą wołać o płytę, bzdur Ci nawciskali co niemiara :D
    Konsole Przerobione metodą RGH nie wymagają płyty w napędzie ale od razu byś wiedział że masz RGH.
    Twoja konsola jest albo nieprzerobiona albo jest przerobioną metodą LT 3.0
     
  8. Karol Mrozek

    Karol Mrozek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Timoleague, Ireland
    Może nie jest przerobiona bo z boku DVD jest plomba nie zerwana
     
Wczytywanie...

Poleć forum