1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mam przerobiona konsole

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ml3cZkO, Lipiec 19, 2010.

  1. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    witam jestem od niedawna posiadaczem xboxa i koleś mi mówił ze mam przerobiona 1.71 chyba jungleflasher i nie wiem jaki wave koles mowil ze 4 ale ja nie chce płyty zmarnować.Mam napęd liteon 2 żółte kable, próbowałem activate.iso i nie działa gry miałem chyba wave 3 i nie działają wyskakują te napisy w rożnych językach albo logo xboxa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    może koleś buja i nie masz przerobionej?
     
  4. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeżeli masz 1.71 czyli LT 1.1 to activate.iso nie potrzebujesz, normalnie wsadzasz gry i grasz
    jeżeli tak nie jest to albo źle nagrana gra, albo konsola ma iXtreme <1.3 (skoro activate nie działa), więc i tak lepiej przerobić na nowszy firmware
     
  5. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    szkoda mi kasy na przeróbki a mi by nie przeszkadzało zmieniać wave itp
     
  6. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
  7. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Mleczko a kiedy dostałeś konsole po 2 tygodniach ?? wersja elite ?? bo ja od kolesia kupiłem 13tego i do dziś nie mam konsoli ehh //
     
Wczytywanie...

Poleć forum