1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mam stare kable od internetu?Xlink

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maximusx, Luty 27, 2010.

  1. maximusx

    maximusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olkusz
    Witam mój problem tkwi w tym że nie wiem jakie mam kable od internetu.
    jakiś czas temu wymieniali u mnie kabel od domu do słupa , i moje pytanie brzmi czy wie ktoś jakie to są kable. Chcę się tego dowiedzieć ponieważ chcę zagrać na Xlinku a czytałem że na starych kablach xlink nie działa a góry dziękuję :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    A co my wróżki? Nikt nie wie co położyli ci, ale jak robili to niedawno to na pewno kable są w nowym standardzie.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zamiast zadawać takie pytania szybciej byś pobrał , zainstalował , zarejestrował się i sam sprawdził czy Xlink Kai działa czy nie .
     
  5. maximusx

    maximusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olkusz
    Właśnie o to chodzie że nie działa mam raz 24-25 ping a raz 30-31 więc nie wiem
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  7. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
  8. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Mozesz grac przez neta jesli masz bana ...
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Albo jeśli nie chcesz płacić za GOLD .
     
  10. maximusx

    maximusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olkusz
    No właśnie wszystko mam zgodnie z tym poradnikiem tylko tak jak mówiłem wcześniej mam ping najczęściej powyżej 30 niekiedy zdaża sie poniżej 30 ale to na 2-3 sekundy.
    Zapomniałem dodać że mam Neo 1 Mb
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    I pewnie dlatego że masz Neostradę będziesz miał spore problemy i potrzeba bedzie dużo cierpliwości i szczęścia żeby na chwilę ping spadł poniżej 30 i żebyś zdążył się połączyć .
     
  12. maximusx

    maximusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olkusz
    czyli te kable co wymieniali raczej są "starszej generacji"?? Jak myślicie
     
  13. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    No na pewno by nie zastosowali kabli które są zgodne, ze standardami Unii ;) (żart)
     
  14. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Kable wymienili tylko na pewnym odcinku , więc dalej i w pozostałej części sieci i tak pozostają stare kable telefoniczne , które powodują opóżnienia pingu .
     
Wczytywanie...

Poleć forum