1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge aktualizować??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kozi3214, Lipiec 14, 2011.

  1. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Siemka.
    Ostatnio dorwałem grę Red Faction Armagedon i woła o aktualizację.Więc kieruję do was pytanie czy ta aktualka usunie mi przeróbkę??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    jaką masz wersje Dasha?
    Edit: Jeśli masz 2.0.12625.0 to aktualizacja usunie przeróbkę. Jeśli masz jakiegoś starszego dasha to zaktualizuj do 2.0.12625.0. Jest to najnowszy dash, który nie usuwa przeróbki i być może RF: Armagedon będzie na nim działał. Jeśli wciąż będzie wołał o aktualizacje to na razie sobie nie pograsz :/
     
  4. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Nie wiem dokładnie ale aktualke robiłem z acb.
     
  5. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Dzięki za odpowiedź, ale nie chce mi się aktualizować z pena albo płyty tylko chodzi mi o to że jak z płyty zrobię aktualkę to czy mi nie usunie przeróbki.
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    czyli najprawdopodobniej 2.0.12611.0. Spróbuj wgrać 2.0.12625 i zobacz czy działa
     
  7. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    A jak sprawdzić wersje dasha na konsoli??To wtedy ci powiem dokładnie:p
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    gdzieś w ustawieniach x'a ;) w danych systemowych o ile dobrze pamiętam ;d
     
  9. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Infejs Główny: 2.0.12416.0 - to chyba to:p
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    spróbuj zaktualizować na ten, który podałem wyżej
    być może zadziała;) jesli nie to zostaje wgrać najnowszego dasha, i flashować xboxa drugi raz ;P
     
  11. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Ale mnie interesuje czy jak zakualizuję dasha z płyty z tą grą to czy mi nie usunie przeróbki :)
    Nie chce mi się bawić z penem i nie umiem więc pozostaje gra;p
     
  12. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    jeżeli zmieniłeś Wave w tej grze, to i tak nie zaktualizujesz z tej płytki ;p A co do tego to ciężko powiedzieć jakiego dokładnie dasha potrzebuje ta gra... Gier jest miliony a znaleźć coś takiego do konkretnej gry jest ciężko... ja bym nie ryzykował bo wydaje mi się, że usunie przeróbke bo gra ma dopiero miesiąc
    Edit: Znalazłem na innym forum info, że gra nie wymaga AP 2.5 i nie usuwa przeróbki, jednak nie jest to pewne info! Żebyś później nie miał do mnie pretensji :p
     
  13. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Ok, dzięki za pomoc:)
    Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum