1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge mieć BANA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tsunadefan, Kwiecień 27, 2010.

  1. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ostatni raz grałem na live 29 lipca 2009 chciałbym teraz przerobić konsolę ponownie żeby na live grać. Pytanie brzmi czy mam/mogę mieć bana? Bo wiem ze wtedy jeszcze fali banów nie było. Ryzykowac i przerabiac czy lepiej nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli miałeś podłączona,przerobiona konsole to jest oflagowana i bardzo możliwe ze dostaniesz bana .
     
  4. Dynia470

    Dynia470 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z przerobionym napędem, zawsze będziesz miał ryzyko bana i tak czy inaczej, jak cię oflagują to przy pierwszej lepszej fali banów, go otrzymasz - bez względu na to, czy wcześniej grałeś czy nie :p.
     
  5. mehacz

    mehacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Jak nie zaryzykujesz to i tak nie będziesz grał na livie bo jak mówiłeś boisz się podłączać konsoli do neta... Najpierw zadzwon do m$ zapytaj o gware jak konsolka nie jest starsza niż 3 lata... To i tak nie jest 100% pewności bo może być oflagowana ale... zawsze większe prawdopodobieństwo że bana nie ma :) Teraz po nowym dashu ban oprócz uniemożliwienia łączenia się z xbl nic nie psuje tzn lecisz singleplayerem instalujesz giery na dysku tylko multi brak. Skoro tak bardzo zalezy ci na multi to ryzykuj bo malo do stracenia :p
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak, jest ryzyko, ze dostaniesz bana, ale masz jeszcze większe szanse na dostanie warna na tym forum za zakładanie tematu, który był wałkowany 10000 razy :)
     
  7. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    nic nie ryzykujesz bo gry na dysku dalej bedziesz mogl instalowac a co do xbl to moze ci sie poszczesci jednak watpie pewnie masz oflagowana konsole
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale z tego co rozumiem to wtedy nie miałeś przerobionej konsoli?
     
  9. Siwy96

    Siwy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Nie chce zakładać nowego tematu więć dopisze 2 pytania....
    1.Mam Przeróbkę X'a 1.6 No stealh i gram offline i po przerobieniu nigdy nie podłączałem do neta. Czy jest taka możliwość że po prostu włożę oryginał do napędu podłączyć do neta i grać i nie bać się o bana ???

    2.Jeśli odp. na pierwsze pytanie jest negatywne to mam drugie pytanie ^^
    Czy da się jakoś cofnąć przeróbkę i cieszyć się live :D ??
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nie da się bo Twój iXtreme jest przewidziany pod offline wiec zostanie łatwo wykryty.

    2. Tak da się.
     
  11. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Nie kuś losu i nie podłączaj, aż tak potrzebujesz bardzo to zrobić?
     
  12. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    zacznie sie fala banow to wszyscy je dostana (przerobki) i jest to nieuniknione niestety.Moze za rok ktos wymysli jak zdiac z bana
     
  13. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Wtedy na 100% nie flagowali, bo normalnie dalo sie grac na iXtreme 1.5.
    Za przerobiony naped dostajesz bana (za zmienione oprogramowanie w napedzie).
    Jesli chcesz grac po necie to iXtreme LT i grasz. - Konsola to nie jajko, co z tego ze bedziesz o nia dbal zeby nie byla zbanowana skoro tak czy owak nie grasz po sieci. Przerob na LT i graj dopoki cie nie zbanuja.
     
  14. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale słyszałem że ban uszkadza sejwy a pozatym na ile % moge dostać bana? miałem wczesniej i.extreme1.6
     
  15. Siwy96

    Siwy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    A może ktoś już cofał przeróbkę na tym forum i mógłby coś powiedzieć :) ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum