1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mogę nagrać tą grę i czy mi zadziala lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DvvP, Maj 1, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    abg360
    screenSHU - The fastest screen capture ever.
    Mam lt 3.0 nie wiem czy mam wypalać czy nie bo szkoda mi płytki a nie wiem czy mi pójdzie.
    Jeszcze się nie znam do końca więc proszę o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    ma pisac topology data is verifed
     
    1 osoba to lubi.
  4. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To co mam zrobić ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ustawione tak jak on ma w poradniku ;f
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A disable writes masz zaznaczone ?
     
    1 osoba to lubi.
  8. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Teraz ok
     
    1 osoba to lubi.
  10. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra to wypalam zobaczymy co z tego wyjdzie .
     
  11. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teraz w ogóle nie dziala ; o
    tam gdzie jest logo w dashu pisze
    wczytywanie... a po chwili "Nierozpoznany dysk" ;o

    Kolejna płyta w **** ...
     
  12. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli nie masz zaznaczonego disable to topologia się dogrywa i będzie śmigać na LT3.0.

    To albo nie masz LT3.0, albo nie nagrywasz .dvd.

    @ Zaznaczone masz disable, więc nic do obrazu się nie dogrywa.
     
    1 osoba to lubi.
  14. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na 100% mam lt 3.0 nagrywam .dvd
     
  15. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1 osoba to lubi.
  17. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywa, nagrywam zobaczymy =p
     
  18. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okey, jakoś działa .;)
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie zaznaczaj opcji "Disable writes", bo "Topologia" nie zostaje dograna, więc gra XGD3/XGD2_AP25 nie zadziała na LT 3.0.
     
    1 osoba to lubi.
  20. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jasne dzięki za radę.
    I dzięki wszystkim tutaj za pomoc, pozdrawiam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum