1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge nagrac ta gre (Photo z abgx360)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Niemiec, Listopad 27, 2010.

  1. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Siemanko sciagnalem gre i nagrywalem na laptyopie to przy wgrywaniu blad mi wyskoczyl i plytkla poszla sie ... . ale sprawdzalem obraz to nie ma niczego podejrzanego:
    [​IMG]
    mam druga plytke i sie zastanawiam czy na kompie nie zainstalowac ;P moge czy nie bo tam cos na zoltow idze i nie jestem pewien
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Bardzo klasyczny błąd dla rzadkich releasow...moim skromnym zdaniem możesz nagrywać. Błąd przy nagrywanie nie był raczej spowodowany przez info z abgx...
    Pozdrawiam
     
  4. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    no zobaczymy dzisiaj wywalilem juz 4 plytki ;P
    A zebym nie tworzyl nowego tematu to chce powiedziec, ze instalowalem dzisiaj Dragon Ball'a Raging Blast 2 na plytke i gdy wsadzilem do xboxa to gra sie lwaczala i dochodzilo do ladowania interface i sie zatrzymywalo...
    potem dalem zainstaluj na dysku bo myslalem ze wtedy ruszy ja patrze a tu sie demo wgralo !? gra ma wielkosc 7,29gb i niby demo ? cos watpie w to zaraz pokaze obraz z abgx:
    [​IMG]
     
  5. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co to za płytki? Jak Omegi albo Titanium to możesz od razu wyrzucić je wszystkie do kosza
     
  6. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Niee no cos ty Verbatim'a ;D mam malo postow ale na forum rok juz jestem . sie znam na niektorych rzeczach ale na obrazach nie . post wyzej prosze zobaczyc fotke z abgxa bo nie wiem co jest z gra jak mi sie uruchomic nie chciala ;/
     
  7. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jakim programem nagrywasz:D bo ja nagrywałem Imgburn i co jakiś czas mi błędy wyskakiwały i uwaliłem parę płyt teraz przerzuciłem się na Clonecd i powiem że jestem zadowolony bo nie uwaliłem ani jednej;p
     
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Z obrazem wszystko OK . Info na żółto oznacza że gry nie ma jeszcze w bazie ale to żaden problem . Płyty nie mają większego znaczenia , ważne aby nie były to płyty "no name" . Nie nagrywaj na laptopie bo nagrywarki tam montowane zazwyczaj nie nadają się do nagrywania płyt DL . Nagraj na kompie stacjonarnym . Albo kup do lapka naprawdę dobrą nagrywarkę . Nagraj za pomocą clonecd bo imgburn potrafi często wywalić jakieś dziwne błędy a do tego "gryzie" się z niektórymi programami i stąd może błędy w nagrywaniu .
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zrozumcie raz na zawsze :)
    blad nagrywania nigdy nie jest zwiazany z bledami w iso - nagrywarka nagra ci nawet pornosa zamiast gry :)
    zawsze jest to związane z sysfiasta płyta albo nagrywarka albo zasyfionym systemem w kompie
     
Wczytywanie...

Poleć forum