1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mogę nagrać te gry ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mich145, Lipiec 10, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mich145

    mich145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tak jak w temacie czy będą działać?
    1gra
    http://iv.pl/images/49066312748956672480.png
    http://iv.pl/images/69985449646114323177.png
    2gra
    http://iv.pl/images/90664859793658035056.png
    http://iv.pl/images/33638443659821976947.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ekspertem nie jestem ale nie widze zeby topologia zostala dograna wiec nie poleci... ustaw abgxa zgodnie z poradnikiem na forum podlacz kompa do neta i abgx powinien dograc topologie
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ustaw w abgx na level 3 i przeskanuj jeszcze raz żeby dograć topologie
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zacznijmy moze od tego jaka ma przerobke... po co ma dogrywac jezeli ma cos starego
     
  6. mich145

    mich145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowy Sącz
    w abgx mam wszystko ustalone, jedną grę nagrałem i działa, druga się uruchamia a po chwili wyskakuje błąd
    mam lt3.0
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum