1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge nagrac ten obraz?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crisdragon, Marzec 9, 2012.

  1. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Takie cos na zolto mi sie wyswietla

    L0 Video padding contains data but this is normal for XGD2 (The old way of
    putting L1 video on L0). Add command line option --pL0 if you want to blank it
    out (the data hasn't actually been checked that it matches L1 video... it could
    be anything). Note that XGD2 ISOs without L1 video on L0 will appear to have
    bad video data when checked with older versions of abgx360. This version of
    abgx360 doesn't care about L1 video on L0... it will pad L0 video with zeroes
    whenever video is autofixed or manually patched. You can rest assured that only
    old and unsafe custom firmwares will read L1 video from L0; newer ones will
    read it properly from L1. If you're tired of seeing this message then just
    disable "Check/Fix Video padding", as it still makes no difference in terms
    of stealth... this option only exists as a way to make sure ISOs are "clean",
    with no extra data in areas that aren't CRC checked.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A nie prościej by było dać screena albo cały log z abgx ? Bo nie wiem komu się to będzie chciało rozszyfrować.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    możesz nagrywać. to tylko informacja, nie problem z obrazem.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz nagrywać. Mam takiego samego screen'a w moim poradniku: http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...szy-artykul-edycja-3-a-120365.html#post942283 Możesz sprawdzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum