1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mogę nagrywać tą nagrywarką ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pitbul, Październik 7, 2012.

  1. Pitbul

    Pitbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jakieś 2 tygodnie temu zakupiłem sobie tą konsolę. XBOX 360 ELITE Jasper V2/ LT3.0+/ Gwarancja 6 M (2634346477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Konsola jest jak widać przerobiona i tak się składa że muszę w swoim laptopie wymienić nagrywarkę i mam pytanie czy tą NAGRYWARKA DVD DVDRW DS-8W1P DELL VOSTRO 1400 FV (2688214837) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nagrywarką będę mógł bez problemu nagrywać gry na xboxa a jak nie tą to jaką nagrywarkę sobie kupić .
    Mam laptopa dell vostro 1400
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    nagrasz, chociaz w nowych grach moga byc problemy, a i gre nie zainstalujesz na dysku, nie polecam live
     
  4. Varon.23

    Varon.23 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zd wola
    Polecam kupic nagrywarkę IHAS , nie wiem czy są dostępne dla laptopów , jeżeli będziesz nagrywał IHAS to spokojnie na lt 3.0 można wchodzić na xbox live , oczywiście nie grać w przed premiery
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    IHAS + przejściówka SATA-USB
     
  6. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak kolega wyżej. Tylko i wyłącznie ihas.


    Wysłane z New iPad za pomocą Tapatalk HD

    To powiedz, że to Twoja sprawa kiedy i po co chodzisz do piwnicy! Masz już przecież 14 lat! I pełne prawo chodzenia do piwnicy kiedy Ci się to podoba! Bądź mężczyzną!
     
  7. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Problem z nagraniem gier XGD3

    Czytam to forum i cały czas się zastanawiam... Skąd u was te problemy z nagrywaniem. Osobiście pobieram grę, przepuszczam przez abgx i nagrywam na płytce za 2 zł (Maxxel) w clonecd z prędkością x2.4 na nagrywarce w laptopie. Wkładam do napędu z LT 3.0 i wszystko śmiga i działa XBL. Cud?

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum