1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mogę przerobić swojego Xboxa .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Pawlikowski, Wrzesień 28, 2014.

  1. Mateusz Pawlikowski

    Mateusz Pawlikowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kaszczorek, Toruń, Poland, Poland
    Witam , czy mój Xbox 360 slim może zostać przerobiony tak abym mógł grać bez obaw na xbox live :) .
    Nie wiem który nr jest potrzebny więc podam to co pisze na tyle xboxa .

    TA - 2010/216
    TA - 2011/186

    2012-06-17 : MFR date
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, LTU (LT3) ...Tylko koszt grubo ponad 2oo zł.
     
  4. Mateusz Pawlikowski

    Mateusz Pawlikowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kaszczorek, Toruń, Poland, Poland
    Ponad 200 zł o.0 ? czemu tak drogo ? moi kumple po 100 zł dawali i jest ok . Mam jakąś inną wersję czy jak ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, masz wersje napędu, którego bez zmiany PCB (a wcześniej postawienia rgh ) nie da się sflashować.
     
  6. Mateusz Pawlikowski

    Mateusz Pawlikowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kaszczorek, Toruń, Poland, Poland
    czyli bez rozbierania i cięcia napędu nie da rady ;/ . A polecasz jakiś serwis w Toruniu ?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Patrz dział USŁUGI .
     
Wczytywanie...

Poleć forum