1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge sprawdzic czy mam x-clampa.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Uruk, Lipiec 23, 2010.

  1. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Mogę jakoś sprawdzić czy konsola ma zamontowanego x-clampa bez odkręcania tej dolnej części?? Nie mogę jej odkręcić bo nie mam śrubokrętu T8.


    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Niekiedy wystarczy poruszać radiatorem, oryginalne x-clampy dają troszke luzu na boki, a śruby trzymają mocno.
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    oryginalne xclampy są przykręcone do obudowy ośmioma małymi śrubkami od spodu, a jeżeli ich nie ma to powinieneś widzieć gwinty przez otwory w obudowie. Jak nie ma gwintów tylko śruby to masz niestety xclamp fixa ;(
     
  5. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A co tu rozkręcać ? Wystarczy wypiąć wentylatory,złapać za płyte i pociągnąć w góre i wyciągnięta ;)
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Mylisz się, potrzeba torxa 8 albo 9 i 10 wszystkie śrubki rozkręcasz, do tego dochodzi jeszcze moduł rf, więc nie pisz głupot jak nie wiesz, bo wygląda na to, że nigdy tego nie robiłeś.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    [​IMG]
    jak masz 8 czarnych srobek od dolu tak jak na zdjeciu to jest ok.
     
  8. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Dokładnie, mam 8 oryginalnych śrubek od dołu. Dzieki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum