1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge to Nagrać?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez skate22, Luty 20, 2010.

  1. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Witam. Dzis sprawdzalem obraz gry Resident Evil 5 ktory byl na Wave2 ale przerobilem na Wave3 Zawsze przerabialem wszystkie gry na Wave3 i wyszlo cos takiego:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/62d3bceadde50199.html
    Czy mam zmienic wave3 na wave2 tak jak bylo?? lub spokojnie moge nagrac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    abgx360 sam zmienił z wave 3 na wave 2 zostaw jak jest i nagrywaj ;)

    Ale abgx zrobił to samo ponieważ bo czerwonych napisach masz napisane autofix:p
     
  4. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Nie to ja zmienilem z Wave2 na Wave3 w programie 360WavesPatcher ;]
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wave niższego nie zmienia się w górę
     
  6. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    To znaczy moge nagrać CZY NIE?????? bo sie obawiam że źle się skończy;]
     
  7. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Możesz śmiało wypalać
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz iX 1.61 to gry patchowanej w ten sposób nie odpalisz raczej
     
  9. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To prawda co piszesz #Pablooo88 ale jemu abgx zrobił autofixa i gra ma wave 2 tak jak powinna mieć więc będzie działać
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przeczytaj dokładnie - on spatchował z wave2 na wave3!
     
  11. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    No to co mam spatchowac na Wave2?? Czy juz samo sie zptachowalo?
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Poco patchować grę z wave 2 na 3 głupota weź nagraj to z wave 2 i odpali się normalnie.
     
  13. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    Człowieku uwierz mi, że nie ma po co patchować Wave2 na Wave3, bo konsola z iXtreme 1.61 odpala normalnie wave2. Nagrywaj śmiało!
     
  14. tomekS

    tomekS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam następujący problem: niedługo powinienem dostac swoją konsolę z najnowszym ixtreme ale juz dzis postanowilem zabrac sie za kompletowanie gier na x-a. Ściągnąłem Fife 10 jednak w MulleterBeta10.2 pisze ze nie jest kompatybilna z ixtreme a w abgx360 wszystko jest jak nalezy czyli wszystko na zielono nie ma zadnych błędów (All CRCx matches Veryfication was saccessful!)
    I czy mogę to już teraz nagrac i czy bedzie działać na najnowszym ixtreme?
     
  15. Swiatel

    Swiatel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wracajac do tematu "czy moge to nagrac"

    [​IMG]

    sprawdzilem, nagrac moge, ale nic mi po tej plycie bedzie po nagraniu, wiec moi drodzy zdolni rodacy... powiedzcie co na to poradzic? probowalem stare metody wylaczania abgx przy sprawdzaniu itp nie dzialaly... pare plytek juz nagralem i nigdy wiekszych problemow nie bylo (wyjatek gta lc - na tym stracilem z 2plytki) ale z tym bledem nie potrafie sobie poradzic i potrzebuje pomocy w tym zakresie. Z gory dziekuje za okazana pomoc :)

    ps. Mam iextreme 1.6
     
  16. Swiatel

    Swiatel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie ma co liczyc na pomoc w tej sprawie? ;/
     
  17. Rivriet

    Rivriet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Modyfikowałeś wave? Jeśli tak, to jest przyczyna.
     
  18. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Modyfikowałeś grę do wave 3 stąd te komunikaty a że nie masz pliku Video_E2FA3A26.iso to abgx nie przywrócić poprzedniego wave jakie było
     
  19. Swiatel

    Swiatel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, modyfikowalem do wave 3, ale gdy bylo standardowo do wave 4 to mialem inne bledy (scr ponizej) a wersja nie modyfikowana przezemnie po nagraniu zostala odczytywana jako dysk video. Z ME2 mam dokladnie to samo :( bez wawe4 zycie bylo latwiejsze

    [​IMG]
     
  20. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  21. Swiatel

    Swiatel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm active iso to troche lipa tak co chwila przekladac plyty ale w ostatecznosci bedzie trzeba sprobowac, natiomiast jesli chodzi o 2ga metode to powiedz mi co zle zrobilem:
    sciagnalem to "wave6" wypakowalem calosc w katalog o nazwie "VideoE2FA3A26.iso" (w stealth files w miejscu instalacji abgx360)
    nastepnie to ctrl+f i wkleilem to co uznal jako rozpakowany obraz gry (okolo 80mb tylko to zajmowalo co mnie dziwi) ponownie sprawdzilem image gry abgxem i mam ten sam login bledow, co do joty ten sam ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum