1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge to nagrac?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maly99, Kwiecień 12, 2010.

  1. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    nie moge znalezc co oznacza ten zolty komunikat. czy moge nagrac czy lepiej sciagnac raz jeszcze?




    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    standardowy komunikat,masz jakiegos starego abg ktory widzi nowy wave :p
    jak masz nowy firmware to spokojnie będzie ci czytac plyte
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Mozesz smialo.
     
  5. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Wiele razy miałem taki komunikat, wypalałem i gry działały bez najmniejszych problemów, ale widzę, że odpowiedź już dostałeś :)
     
  6. Warsand

    Warsand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    abgx jest stary i nie nie widzi nowych wave, nagrywaj śmiało
     
  7. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    dzieki za odpowiedzi. niestety prz 67% imgburn wywalil plyte;/
     
  8. Hornet

    Hornet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na jakich płytach nagrywasz ?, z jaką prędkością ? , jaka nagrywarka ?
     
  9. StrongSlinky

    StrongSlinky Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam najnowszego abgx i też mi to wyskakuje
     
  10. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    predkosc 2.4 plyty tylko verbatimy a jaka nagrywarka to nie wiem, wczesniej nagralem 11 plyt i bylo ok
     
  11. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. Hornet

    Hornet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jakim programem to nagrywasz ?
     
  14. kosziro

    kosziro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi tez imageburn wywalil taki blad przy grze metro 2033, plyta Platinum a nagrywarka LG LG GSA-T20N
     
Wczytywanie...

Poleć forum