1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moge wypalić grę?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Poisonbolt, Luty 18, 2011.

  1. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    Witam, nie wiem czy dobry dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie. Przejdę odrazu do sedna. Pobrałem bullestorma, jest to moja 1 gra jaką pobrałem po przeróbce. Wklejam tutaj screen z abgx, co musze zrobić, żeby gre odpalić na najnowszym flashu? I nie dostac bana na live? [video]http://img17.imageshack.us/i/abgxpyt.png/[/video]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Narazie tej gry nie ma w bazie online abgxa czyli są większe szanse na dostanie bana grając po sieci
     
  4. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    Aha, okey. A co zrobić, jeśli jest SSv 1? Pytam, gdyż czytałem że jest lepiej przerobić na SSv 2, jeśli tak to zapoda ktoś poradnik.
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poczekaj na premiere gry, oraz na dodanie tego releasu do bazy danych abgx.
     
  6. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    Okey, rozumiem. Ale mam jeszcze Two Worlds 2, w którym jest all ok, ale jest SSv 1 :/ A ponoć gra na takim = szybki ban
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    teroretycznie bana dostaniesz nawet z SSv2. Skoro LT jest wykrywalne. dla wlasnego komfortu psychicznego mozesz zastosowac SSv2, ale na dluzsza mete przed banem moze cie to nie urchonic
     
  8. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    No ja wiem, próbowałem manualnie wsadzać w abgx SSv 2 ale się nie dało :/ Dalej pokazywało ssv 1. Teraz next pytanie: Mam TDU 2 i 2 pliki po rozpakowaniu, ISO i DVD, ten DVD zajmuje pare KB. I mam nagrać samo ISO w imgBurnie czy ISO + DVD? Iso już przeszło przez abgx'a.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    z tego co pamietam to ja pliki SSv2 aplikowalem do iso przez jakiegos injektora. nie przez abgxa. w imgburnie wybierajac plik iso wybierasz ten maly DVD, ktory zostal zrobiony przez abgxa. albo ten ktory miales juz przy sciagnieciu gry
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Źle wsadziłeś plik ss2 http://paste2.org/p/635626
     
Wczytywanie...

Poleć forum