1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moj X360 siada? :O

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PidzamaSGaming, Marzec 13, 2014.

  1. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Witajcie drodzy forumowicze :)
    Mam problem, otóż od pewnego czasu moj Xbox wariuje , zaobserwowalem to jak na razie tylko przy grze w BF4.
    [​IMG]

    Tak jak widac na zdjęciu, tekstury kompletnie wariuja, o co chodzi?
    Czy to oznaka psujacego sie GPU ?

    Prosze o pomoc,
    Pozdrawiam :)
    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wygląda to dziwnie ale nie jak typowe artefakty. Spróbuj usunąć grę z dysku i zainstalować ponownie.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja miałem podobne jaja jak mi gpu padało. Módl się żeby to nie było to bo nie da rady tego naprawić. Jak zobaczysz błąd e74 to pozamiatane.
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak dla mnie to GPU siada.
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Dziwne, bo w CoD Ghosts nic nie ma

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Siada jak nic. Domyślam się, że konsola fat z płytą Falcon ?
     
  8. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    A skąd, Panie!
    Jasper, rocznik 2009
    Zaobserwowalem problem TYLKO w BF4, tym bardziej dziwne jesli rzeczywiście klocek pada :c

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Ooo chyba siadaa......

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No jeśli to Jasper to masz pecha. No chyba, że był to tylko jednorazowy przypadek i być może więcej się nie powtórzy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum