1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moj xbox ma wystarczajaco miejsca (uwaga, bo są zdjęcia, może pakiet pożreć)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez schreder, Wrzesień 4, 2012.

  1. schreder

    schreder Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Moglibyscie mi powiedziec czy wg was moj xbox ma wystarczajaco duzo miejsca zeby sie nie przegrzac? Dalem plyte zebyscie lepiej widzieli ile ma miejsca ( za konsola jest miejsce na dwie plyty przy sobie).
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Powinno być wystarczająco ale u mnie np leży na podłodze, gdzie jest o wiele więcej przestrzeni wokół. Btw Skazani na Shawshank - genialny film :D
     
  4. schreder

    schreder Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za odp. Co do filmu, to się zgadzam w 100%.
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jakby to był slime to było oki. ale niestety to jest fat i styłu ma mało miejsca.
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Też mi się wydaje, że za mało miejsca ma.
    Po dłuższym czasie, Twój Xbox może źle skończyć.

    Radziłbym Tobie znaleźć mu troszkę więcej wolnej przestrzeni. ; )
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    ustawienie idealne do slimki:). w facie się chłodzi głownie tylem.gpu mu się może przegrzać i co idzie za tym rrod 0020. i pomysl z taka ilością urządzeń na jednej półce też nie udany według mnie.
     
  8. schreder

    schreder Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba te dvd wywale, zawsze będzie miał luźniej. Dawno już z dvd nie korzystałem, a mogę podłączyć laptop przez hdmi żeby oglądać. Dzieki.

    @EDIT
    Dziś go zostawiłem włączonego przez 2h z włączonym PES 2010 (siedział w menu) no i obudowa ogólnie była maksymalnie lekko ciepła (a raczej powietrze co z tyłu wylatywało). Fakt, że jak się gra, a nie stoi w menu to większą temp. na pewno osiąga.
     
  9. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    ja mam podobnie xboxa od 2lat może minimalnie więcej z tyłu ma miejsca i nic się nie dzieje (mowa o JASPER)
     
  10. schreder

    schreder Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ja cisne w PGR już z 30min, zobacze zaraz czy się nagrzał. Lepiej patrzeć od dołu jak się nagrzał czy od góry?
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Głównie tylny wlot powietrza. A to jasper?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jest ok. Ja ja miałem podobnie ustawioną konsole we wnęce przeszło 2 lata i konsola chodzi :)
     
  13. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przegrzać się nie powinien jeśli to Jasper ale osobiście radziłbym Ci go położyć na bardziej stabilnym podłożu niż dekoder, przy nowszych grach nawet jak zainstalujesz je na dysku to napęd będzie chodził ze 2 minuty, a wtedy konsola trochę wibruje i może zmienić położenie, a nawet niewielkie przesunięcie xboxa w czasie gdy on mieli płytę to dość duże ryzyko, że i krążek będzie cały porysowany i sam napęd się zepsuje (tzn. będzie czytał płyty ale je rysował)
     
  14. schreder

    schreder Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To Jasper. Raczej nie widziałem, żeby tak wibrował, żeby aż latać.
     
  15. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Grałeś w jakieś gry wydane po wrześniu 2011r.?
     
  16. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    chodzi o to że po kliknięciu uruchom jak masz zainstalowaną na HDD grę XGD3 to napęd chodzi z 2minutki zanim będzie cisza, ale wg. mnie konsola nie wibruje aż tak żeby przestawić swoje położenie, za duża masa jest.
     
  17. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Wywal tylną ściankę z tej półki żeby ciepłe powietrze nie cyrkulowało wokół konsoli.
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wypowiada sie tu ktos z wiedza? Wedlug co stanie sie knsoli po przegrzaniu? Odpowiedz wylaczy sie zapala sie dwie czerwone diody, gdy temp zostanie wyrownana konsole bedzie mozna ponownie wlaczyc. Pojawi sie komunikat o duzej temp. Nie mylcie przegrzania z uszkodzeniem. Barsziej martwi mnie twoj dekoder nie ma otworow z gory? Jest to jakis staroc lecz sprawdz, najwyzej zamien miejsce dekoder,na konsoli

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  19. schreder

    schreder Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @UP
    Ten staroć to roczny PVR z wbudowanym dyskiem 500GB i nie ma żadnych wylotów od góry. Nie będę szafki demontował . Wywalę dvd ten srebrny i powietrze będzie miało więcej mniejsca, żeby od góry uciekać.
     
  20. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Szafki nie ma po co demontować z tyłu bo miejsca jest wystarczająco :)
     
  21. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Wszystko masz ok nie ma co się przejmować.ale jak już się boisz to lepiej konsole rozbiez i z kurzu wyczyścić to większy problem jest niż gdzie ona stoi

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum