1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy moja konsola nada się do przerobienia

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez banan1996, Maj 5, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema. Kupiłem konsole przedwczoraj, używaną. Jest to jasper 2009. Wczoraj zaktualizowałem dashboard'a przez xboxlive'a, więc chyba mam ten najnowszy. Dowiedziałem się jakoby on usuwał przeróbkę i kodował konsole. I teraz pytanie czy po tej aktualizacji da rade przerobić mojego xbox'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podaj werje dashboarda
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wszystko idzie tylko trzeba umieć ;D
     
  5. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak masz 2.0.12625.0 to mozesz przerobić a jak 2.0.13141.0 to musisz czekać.No chyba ze posiadasz dvd key napedu.
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Da się, ponieważ póki co na Live jest dash 625, gdybyś wgrał betę nowego z początkiem 13 nie dało by się.
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    a możesz wytłumaczyć dlaczego??
     
  8. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mój dash to 2.0.12625.0

    zanim znalazłem dasha sami już wiedzieliście .

    Czyli spokojnie mogę przerabiać. A co z tym dashem co usuwa przeróbkę to jakiś fake czy coś?
     
  9. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to mozesz spokojnie przerobić
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie jestes swiezakiem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum