1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy może ktoś mi pomóc ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ToMi931, Grudzień 5, 2010.

  1. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Otóż znowu ja . Więc mam następujące pytania . Ponieważ naczytałem o tym AP25 i się kompletnie pogubiłem .
    Wgrałem do Xboxa te 3 dashy to były . Okej , to teraz wystarczy , abym nagrał grę i mi odpali ? nie oflaguje mi konsoli ? Czy nie dosyć że mam dashe muszę jeszcze się w coś bawić przy obrazie ?
    Proszę pomóżcie bo cały weekend siedzę w domu nad tym i się już kompletnie pogubiłem .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A masz wgrane LT+, bo to jest raczej podstawa?
     
  4. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, nie mam LT+ . MAm ix 1.61


    PS: Czyli po co ta cała zabawa z dashami ? skoro tak musimy mieć LT+ .
     
  5. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podobno nie potrzeba lt+ przy metodzie 3 dashy ale ja sie na tej metodzie nie znam ;)
     
  6. cugus

    cugus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Musisz wgrać LT+ żeby grac
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up
    @up
    @up
    skoro się nie znacie, to po co w ogóle piszecie te posty?
    Nie znam się na czymś, nie staram sie pomóc, bo mogę tylko zaszkodzić - proste!



    ---



    Jeśli masz 3xdash, wtedy nagrywasz wszystkie gry (też te z AP25) tak samo jak robiłeś to do tej pory. Masz iX 1.61, więc nie musisz zmieniać wave, korzystasz z active.iso i wszystkie wave działają. Nie ofaguje Ci konsoli granie w gry z AP25 na 3xupdate (potwierdzone).
     
  8. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja mam wgrane tą metodę 3 dashy , ale moje pytanie jest takie, że jak mam te dashe to muszę jeszcze coś dogrywać do obrazu gry ? Czy po prostu nagrywam i wszystko okej ?
     
  9. lukcool

    lukcool Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aby działala metoda 3 dashy musisz miec starsza wersje dasha, ktora nie posiada jeszcze AP25
     
  10. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej , dziękuję wam za odpowiedź . Pozdrawiam .
    miłego wieczoru chłopaki .
     
  11. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znowu ja , użytkownik eXtrim napisał mi że mam ix 1.61 i nie muszę patchować gier , bo activate.iso . a Tutaj na tej stronce piszę że activate.iso nie działa z 1.61 proszę : http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979-44.html . Może ktoś mi to wytłumaczyć ? to działa to ,czy nie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum