1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy możliwe że CloneCD nagram gre a Imgburn ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Saczers, Czerwiec 4, 2012.

  1. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Bo imgburn mi się nie udalo a nie chce stracić kolejnej płytki :( ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakie lt i co chcesz nagrać?
     
  4. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    3.0 i chce nagrać f1 2011 lub najnowszy ghost recon ale dajmy na to że f1
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    dołączam się do pytań przedmówcy, a tak na marginesie IMGBURN jest sugerowanym oprogramowaniem do nagrywania gier na XBOX360 więc powinien działać.
    Masz iHAS czy zwykla wypalarka ?
     
  6. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Zwykła, ledwo twój post przeczytałem bo mnie avatar przyciągął :D
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie patrz na **** bo nie ładnie:) temat sie liczy:)
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki komunikat otrzymałeś po próbie uruchomienia gry?

    Możesz nagrać ClonemCD.
     
  9. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Taki sam jak w poscie Błąd przy nagrywaniu [IMGBURN]: I/O Error - "info pierwszy post <<
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Upewnij się, że poprawnie przygotowałeś obraz pod swoje LT i nagrywaj ClonemCD.
     
  11. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    A gdzie to mam się upewnić bo ja mam Lt 3.0 ale nie wiem o co chodzi
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Czy wgrało "Topologię", nagrywasz poprzez plik .dvd - podstawowe rzeczy.
     
  13. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Lub możliwe że coś z nagrywarka dawno nienagrywałem ale wczoraj u kolegi fifa normalnie się nagrała bo to jest tak że u mnie włożyłem płyte odczytywało chwile a potem już nie i tak jakby się rozruszać się ta płyta nie mogła tylko stoi cały czas
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie wskazywałem przyczyn, tylko radziłem wszystko posprawdzać, żebyś później nie ujrzał komunikatu typu "Płyta jest nieobsługiwana". Ewidentnie problem leży po stronie nagrywarki. Próbuj ClonemCD.
     
  15. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Nagrałem cloncd ale płytki nie odczytuje
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki komunikat? Nie ma żadnego?
     
  17. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Właśnie nie ma płytke tylko nie odczytuje w xboxie nie na pc
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie nagrałeś poprawnie. Nagrywałeś przez plik .dvd?
     
  19. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Nie bo się nie chcial odczytać w cloneCD ale ten plik.dvd wlanczylem po nagraniu sprawdzic czy sie wczyta w CloneCd i wyskoczył jakiś błąd ale jest sens marnować kolejną płytke ? :D kupiłe 4 i już 1 została ( na 1 nagrałem fife ale u kolegi)
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, sprawdź dziesięć razy, czy wszystko robisz dokładnie jak w poradniku. Musisz koniecznie nagrać poprzez plik .dvd.

    Na przyszłość: jeśli będziesz pomijał takie istotnie rzeczy, to ciężko będzie z rozwiązaniem Twoich problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum