1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można cofnąć.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pajunk93, Lipiec 22, 2012.

  1. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Witam. Chciałbym się doweidzieć, czy można cofnąć flasha z 3.0 do 2.0. Mam najnowszego dasha. Nie chce tracić znów kasy na płyty, a chce zagrać w stare gry. Kiedy miałem lt 2 nof i inne mi działałyu, teraz gdy mam lt 3 nie chcą działać. Wyskakują błędy i koniec.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    można cofnać przeróbkę do LT2
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie działaja pod wgrales lt 3 a gry sa pod lt 2
     
  6. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    A dashboard będę musiał zmieniać, czy wystarczy wgrać lt2 ?
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    dashboardu nie da się zmienić na niższy, ani cofnąć.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jedynie na nowszy
     
  9. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    To cofnę tą przeróbkę do lt20 czy nie? Bo już się pogubiłem...
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    cofniesz dasha sie nie da cofnac
     
  11. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Czy tutaj pisze o dashu? Czy pisze o lt?
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Czego nie rozumiesz ?

    Dashboard to soft który obsługuje hardware konsoli tak jak na PC windows. Dashboard może być tylko aktualizowany w górę.

    LT to flash do napędu żeby można było odczytywać kopie zapasowe. Tam można wgrać co się chce LT+,LT2,LT3,..LT9


    TYLKO W TWOIM WYPADKU, wgrywając LT3 fachman zainstalował najnowszy dashboard, który zmienił nieodwracalnie trochę rzeczy w konsoli, nawet po wrzuceniu flasha LT2 to i tak będzie problem z odpaleniem już nagranych gier
     
  13. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Ale można spróbować tak ?
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    można, każdy ci już pisał wyżej
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    najlepiej zostan przy tym co masz wypal se gry od nowa szkoda mieszac
     
  16. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dokładnie nie ma co mieszać,

    LT to przeróbka - wgrywasz jaką wersje chcesz
    [choć nie ma gwarancji że gry na wcześniejszym LT będą działać].

    Dashboard - można jedynie aktualizować na nowszy, cofnąć do tyłu się nie da.

    Wszystko masz napisane więcej info chyba nie trzeba, najlepiej !ESLORD wytłumaczył
    A gier ile masz do nagrania, napewno niewięcej niż 10
    10 płyt to koszta rzędu 30-40 zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum