1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można coś zrobić z grą NTSC??????

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olo0512, Czerwiec 24, 2010.

  1. olo0512

    olo0512 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska

    Cześć mam pytanie bo ściągnąłem ostatnio grę ale niestety NTSC.Gdy włożę do napędu to wyskakuje mi komunikat że kod regionu jest nieodpowiedni dla konsoli.Czy można coś zrobić z tym czy muszę poprostu poszukać sobie grę z PAL.Wiadomo mi że właśnie takie gry NTSC są na inne wersje xboxa niż europejskie.Dzięki z góry.:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musisz ściągnąć wersję PAL
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    NTSC to są chyba wersje na amerykańskie konsolę.
     
  5. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Ja mam oryginalnego orange boxa w wersji NTSC i mi działa normalnie...
     
  6. tolman

    tolman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. klaphson

    klaphson Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubań
    NTSC to wersja na amerykańską konsolę musisz sobie załatwić wersję PAL
     
  8. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    albo zrobić JTaga, jeśli konsola Ci się do tego nada
    chociaż ktoś mówił, że JTag z Iso nie czyta, ale ja się za bardzo nie znam
     
Wczytywanie...

Poleć forum