1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy mozna do xbox 360 arcade podłaczyc twardy dysk o poj 120Gb.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kratos12, Maj 6, 2010.

  1. kratos12

    kratos12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    brodnica
    :confused:mam pytanie.może jest głupie ale czy mozna podłaczyć do xbox 360 arcade twardy dysk wiekszy niż tylko 20Gb np.120Gb albo 250Gb.wszedzie gdzie szukałem np.google i inne forum to znalazłem tylko odpowiedzi typu: można podłaczyc tylko 20Gb albo po co twardy dysk skoro nie odpalisz z nich gry lub jak chcesz wiekszy twardy dysk to sobie kup xbox 360 elite i daj spokój.w niektóre gry jest potrzebny twardy dysk np. burnout paradise zeby pograc w xbox live.proszę o pomoc.z góry dziekuje i sorki jeśli wprowadzam zamieszanie na forum.:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ALMI

    ALMI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    oryginalne dyski Microsoftu mają pojemności:

    20GB
    60GB
    120GB
    250GB

    można tez kupić dysk WD i go przerobić dostępne będą te same pojemności
     
  5. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    no to chyba już wszystko wyjaśnione, więc można zamknąć :) dziękuje dobranoc
     
  6. radgac

    radgac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby ktoś wreszcie powiedzieć jak podłączyć ten dysk twardy do xboxa arcade? Już wiem że można podłączyć ale jak.
     
  7. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wydaje mi się czy tobie nie chodzi o oryginalny dysk taki jak do xboxa tylko o taki przenośny jak do kompa jeśli mam rację to mmożna podłączyć przenośny ale wtedy masz z tych 120gb tylko 16. Jeśli się mylę i chodzi ci o normalny dysk od microsoftu to normalnie wypinasz z góry stary zakłądasz nowy i tyle :D
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Po lewej stronie konsoli masz taką zdejmowaną kratkę zdejmij ją i tam masz wejście na dysk rzecz chyba jasna trzeba mieć specjalną obudowę do dysku i odpowiedni dysk , albo oryginalny albo przerobiony WD 2,5"
     
  9. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Można podłączyć dysk bez obaw o nic :]
     
  10. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    20 GB
    60 GB
    120 GB
    250 GB

    [​IMG]

    W taki sposob go podlaczasz, konsola wykrywa bez problemu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum