1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mozna??? dwa pytania

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez DeToX360ps3, Grudzień 13, 2008.

  1. DeToX360ps3

    DeToX360ps3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dostałem Xboxa 360 z padem bezprzewodowym i całym okablowaniem. Jestem zielony więc się pytam ;p . Otóż czy można w domu przerobić xboxa xtreme 1.4 ( mam napęd samsung ) i tak nie mam gwarancji, i jakim sposobem proszę o dokładny opis jak to zrobić. Nie mam również ani dysku ani memorki czy moge zaktualizować x-a nowym dashbordem??? I czy mogę podpiąć np pendrive żeby mi się tam gry zapisywały ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Polan T

    Polan T Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślę, że mogę odpowiedzieć na twoje pierwsze pytanie. Mianowicie: "czy można w domu przerobić xboxa xtreme 1.4". Odpowiedź brzmi zdecydowanie tak. Podstawą do przerobienia konsoli jest jej otworzenie. Ja mam to już za sobą i mogę Ci polecić wpisanie frazy "how open to xbox 360" (ang: jak otworzyć xbox'a 360), do serwisu YouTube lub Google Videos.
    np: http://pl.youtube.com/watch?v=Uj2A7mGGjuY
    Potem przez kabel "SATA" łączysz konsolę z komputerem. Następnie będziesz potrzebował soft, który można znaleźć na takich stronach jak np: http://360mods.net/.
    Przerobienie konsoli polega właśnie na wgraniu odpowiedniego softu, w wspomniany wyżej sposób.
    np: http://pl.youtube.com/watch?v=fZC9DQ-Hu1s
     
  4. DeToX360ps3

    DeToX360ps3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok otwieram kosole (ok ) dalej łącze napęd z kompem przez SATA (Xbox ma być włączony tak ?? ) następnie nie wiem za bardzo co robić później (krok po kroku ;p ) ale dzięki bardzo
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  6. DeToX360ps3

    DeToX360ps3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki Wielkie !!! Z tego co widze jesteś z Włoszczowy ( mieszkam gdzieś 20km od ciebie ;p)
     
  7. DeToX360ps3

    DeToX360ps3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli ktoś by mógł odpowiedzieć na moje drugie pytanie
     
  8. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    żeby wgrać NXE potrzebna jest memorka chyba że nie chcesz avatarów,nie można użyć pena do zapisywania danych z konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum