1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można dysk zewnętrzy podłaczyć do xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez devilhubert, Grudzień 27, 2010.

  1. devilhubert

    devilhubert Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem xboxa 360 i mam pytanie czy można podłaczyć do niego dysk zewnętrzny 1Tb Dysk zewnętrzny USB Hitachi Simple Drive III 1TB (1368091426) - Aukcje internetowe Allegro

    Prosze o odp. tylko forumowiczów co znają się na temacie pozdrawiam i dziekuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wortigern

    wortigern Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak rozumiem, chcesz go podłączyć pod USB? Jeśli tak to xbox bedzie go pewnie wykrywał jako pamięć przenośną i będziesz mógł zrobić partycje 16GB maks.
     
  4. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
  5. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @Rooob3, widać że się znasz, chodzi mu o podłączenie PRZEZ USB!
    @devilhubert Na oryginalnym Dashboardzie od ms będziesz mógł wykorzystać tylko 16gb max, na jtagu (nawet xbr) możesz wykorzystać cały dysk, odpalać gry itd poprzez xexmenu lub xex loadera.
     
  6. xluki

    xluki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakby zrobić na takim dysku kilka partycji po 16gb? Da się?
     
  7. devilhubert

    devilhubert Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak oczywiście ze przez usb to co moge podłączyć ? ale czy mi będzie wykrywało cała pamieć tego dysku tzn ten 1 tb ; ) ? ?
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    16gb max
     
Wczytywanie...

Poleć forum