1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można grać bez instalacji ? z PŁYTY ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez beRRo, Styczeń 2, 2012.

  1. beRRo

    beRRo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż mam xbox'a o pamięci 4GB i jeżeli będę chciał zagrać przykładowo w grę, to czy bez instalacji będzie taka możliiwość ? Chciałbym grać z PŁYTY (i przy każdym uruchomieniu powtórnie bym ją wkładał w napęd)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rasdel

    rasdel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No oczywiście. Niektóre xboxy360 dysku w ogóle nie mają. W większości przypadkach gra się z płyty a dopiero potem instaluje na dysku by dać odpocząć napędowi.
     
  4. beRRo

    beRRo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w takim razie dzięki za odpowiedź, bo już myślałem że będę musiał dokupywać dysk :)
     
  5. rasdel

    rasdel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skądże, te 4 gb w konsoli masz tylko i wyłącznie po to, by zapisać sobie postęp z gry :)
     
  6. beRRo

    beRRo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Czy to obojętna rzecz ?

    Tak
     
  8. rasdel

    rasdel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Licytuj drugiego bo z tego co pamiętam to na odwrocie guidebooka jest gold na 1 miesiąc
     
  10. BunkeredPeak

    BunkeredPeak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podlesiec
    OCzywiście że tak. Do modeli typu arcade nie masz dołanczanego dysku,ale grać możesz bez dysku. Jedyny minus tego to głośne czytanie płytki przez napęd oraz szybkie wyniszczanie lasera
     
  11. hudy

    hudy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje pytanie troche nawiazuje do tematu, otóż grałem w gta 4 na jednej plycie (zainstalowane na dysk), ale musialem oddac koledze i teraz chce pożyczyć od drugiego czy bede mogl grac na wczesniej zapisanych sejvach?

    pozdraweiam
     
  12. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    TAK zapis stanu gry jest przypisany do PROFILU
     
Wczytywanie...

Poleć forum