1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy można grać na monitorze z 2007 roku na xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil8848, Grudzień 9, 2010.

  1. kamil8848

    kamil8848 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak wiecie zamiast grac na telewizorze chcialbym grac na monitorze.Nie jest to monitor HD tylko zwykly LCD i ostatnio się dowiedziałem że gra na takim monitorze nie jest możliwa.Proszę o pomoc. I jeszcze jedno mam zamiar kupić używany xbox360 elite 120 GB dysk falcon czy to dobry wybór?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateuszchm

    mateuszchm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Gra jest jak najbardziej możliwa sam gram na takim monitorze ;) Musisz się zaopatrzyć tylko w odpowiedni kabel.
    Jeżeli chodzi o x'a to lepiej kupić Jaspera są bezawaryjne. :)
     
  4. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    co do monitorka to nie wiem

    ale jesli chodzi o falcona to sam mam go tylko ze w wersji Arcade z grudnia 2008 i jestem zadowolony... choc ostatnio nie gralem (jakies pol roku) to jak wyciagnelem go z szafy i podlaczylem to smiga az milo :D moj kumpel tez ma ten sam model i kupowal w tym samym czasie co ja ale on co dziennie potrafi grac po 5-6 godzin a w weekendy to kosmos ... jakies pare miesiecy temu rozwalil mu sie laser ... ale po jego wymianie nadal smiga ;>
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  6. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli ma wejście VGA(A ma na 1000000000000000000000000000000%), to po zakupie odpowiedniego kabla, tak.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz wejscie DVI to kupujesz kabel DVI-HDMI, bedzie najlepsza jakosc obrazu.
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Niekoniecznie na 1000000000000000000000000000000% ma VGA , może mieć DVI. Jedną i drugą przejściówkę bezproblemowo można zakupić. Tylko HDMI - VGA , lub HDMI - DVI.
     
  9. Noise4UP

    Noise4UP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączysz bez najmniejszych problemów pod każdy monitor od klasy SVGA wzwyż pod warunkiem że będzie on posiadał (a będzie posiadał na pewno) wejście na sygnał VGA llub DVI. Kiedyś, pare lat temu korzystałem z takiego przewodu bez problemów. Wówczas jego koszt wynosił ok. 130 zł.
     
  10. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tydzień temu sam kupiłem przewód Xbox -> VGA za 11zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum